Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • JethroHUN
    Valami nagyon nem stimmel most a laptopomal. Ötletem nincs mi lehet a baj. 2 és fél éves Asus K50AB - AMD athlon x2 proci - 2,1 ghz, Ati RadeonHD 4570 512mb, 3gb ram, win7. De azok a játékok amik eddig futottak rendesen közép beállításoknál, most már egyáltalán nem futnak... full-lowon 10-20 (20 a legjobb esetben) fps (DA:O, ME1-2-3, CnC KW, BF2) Leszedtem régi játékokat Divinity 2, 0 szar graf... Sacred 2 szintén. 10 fps. Mindetn a legkisebbre állítva. Még fél GB ramot sem használnak és a cpu terhelés se éri el az 50% -ot. Megnéztem biosban ugyan úgy megvan a ~3gb ram és az óra jel is. Melegszik az tény 80 fok, de AMD proci és ez ellen nem lehet mit tenni. Ötlet? Tönkre ment, kuka? Vagy mi? Nem várom el a max grafot de ez vicc.