Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
cleric #58394 Régóta használok már Windows 7-et itthon, munkahelyen és ügyfeleknél is, van gyakorlati tapasztalatom vele. Az SP1 óta legalább annyira stabil, mint az XP. Kék halált még nem láttam W7 alatt.
Azért gondoltam, hogy tedd fel, mert a videokártya szerintem nem konstans foglalja le a rendszermemóriát, de ez gépfüggő is lehet. Egy próbát mindenképpen megér.
Mondjuk ha "3 hétig vártam hogy újratehessem a rendszert XP-re", akkor keress egy hozzáértőt az ismeretségi körödben, aki segít neked. Én 3 percig szoktam várni, mielőtt újrarakok egy rendszert, nem akkora kaland az.