Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • tea007
    Üdv !
    Olyan problémám lenne, hogy szaggat a gép, de minden ok nélkül. A Leauge of Legends nevű játéknál vettem észre először, hogy bárhová teszem a grafikát, bármit bárhová teszek (kivétel a hang)a játék ugyanúgy szaggat. Több féle programmal átnéztem a gép dolgait (Pl.: HD Tune, Everest, SIW stb), de sehol semmi hibát nem találtam. A baj az hogy a régebbi játékok is szaggatnak (Medieval 2: Total War). A gond az, hogy nincs egy hete hogy vettem egy videó új kártyát a gépbe és csak jobban akadt utána a gépem. Próbáltam újratenni a windows xp-t és de az sem segített. igazából a gond az, hogy jobban szaggat a gép, mint egy ősöreg videó kártyával ami összvissz 1 megás(S3 - Trio64v2/DX), vagy mint egy kölcsönkapott Radeon x550-el. Igazából az a akérdés hogy nem-e lehet a táp a hibásmert netezéshez simán fut de akármit akarok játszani minden fullra használja a procit és úgy egy hete kezdődött amikor megjött az új videókártya és elkezdtem "erősebb" játékokat játszani. Az érdekesség az az, hogy a Leauge of Legends-ben is és a Dragon Age: Origins-ban is akad a hang, pedig fent vannak a driverek, a directx 9.c is. A hdd-kenbad sector nincs tudtommal.
    A gép összeállítása:
    Alaplap - Intel Intel Glen Ridge D915PGN
    CPU - Intel Pentium 4 640 3,2 Ghz
    VGA - AMD Radeon 6450 HD
    HDD1 - SAMSUNG SP2014N (200 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133,ezen van az xp)
    HDD2 - Maxtor 4D040H2 (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100)
    RAM - 1,50 Gb
    Os - Windows xp sp3
    Táp - Codegen Sowah (400w, atx 2.03, Model: 400x)