Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hey, pls help! :)
Volt egy usb hosszabbító kábelem, ami be volt dugva a gépbe hátulra és a vége az asztalon volt, hogy ne kelljen mindig hátra dugdosni ha valamit fel akarok másolni pendrive -ra vagy külső vinyóra. Ez a kábel tönkrement, már nagyon régi volt. Vettem helyette egy másikat, extreme digitalban. Bedugtam, ki is próbáltam. Rádugtam egy pendrive -ot és működik. A gond az, hogy ha a 2,5 -es WD külső vinyómat dugom rá nem igazán akar működni. Kigyullad a led a vinyón de a windows tudomást sem vesz róla, mint ha be sem dugtam volna. A külső vinyó működik, mediaplayer látja / lejátsza róla a filmet. Ha simán gép hátába dugom, úgy is működik. A régi usb hosszabbító kábellel is működött.
WTF? :)