Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
kisviku #58217 Nézzük a lehetséges okokat:
- Túlmelegedés (VGA, RAM,proci)
- Vírus
- Háttérben futó program (lehet akár swappelés/indexelés is) belassítja/elveszi a ramodat
- Kodek/driver hiba
- windows hiba
- RAM hiba
- Kapcsold ki az indexelést.Ezt szokta csinálni a Win7 nekem is filmezés közben vagy amikor ráér...én kikapcsoltam az SSD-n, a vinyón meg csinálhatja.
- Ha sok ramod van, kapcsold ki a swappelést.Szerintem 8 Gb felett már nyugodtan kilőheted.Nekem 16 giga mellett egyáltalán nem kell swap.
- Kapcsold ki az auto defragot.Majd te defragolsz ha akarod.
- Nézd meg nincs-e schedule-ba beállítva pl full vírusellenőrzés,stb
No,most XP előtt ülök, de Sajátgép->jobb klikk->tulajdonságok->Speciális fül->Indítás és helyreállítás -ba menj és a Rendszerhiba -> Automatikus újraindítás elől vedd ki a pipát.Így ha kékhalálozik, akkor legalább látni fogod a hibát.Írd fel a kékhalál kódját (pl.:0x00000050), majd keress tá, hogy mi az.
Nézd meg a rendszernaplót is, hogy mi vezetett a resethez vagy a kékhalálhoz.
Egyelőre ennyi...remélem mondtam újat.