Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Bronx South
    Amire már rákenték a pasztát a-mellé nem adnak pluszba én úgy tudom, de lehet hogy gyártótól is függ mert az én hűtőmhöz (Alpenföhn Matterhorn) pl. mellékelve volt, és nekem kellett rákenni.

MAXVAL: Ha még kezdő vagy a téren, akkor nem árt pár tutorial videót megnézned a youtubeon, van egy csomó szóval válogass kedvedre. Ám nem nagy durranás kb. köröm vastagságban megkenni egy kártya segítségével a cpu -t majd ráhelyezni a hűtőt, a hűtő rögzítésénél pedig figyelj oda hogy mennyire húzod meg a csavart, ne legyen laza se, viszont túl se húzd mert elrepedhet az alaplap.

A fóliát pedig csak abban az esetben szedd le, hogy ha neki látsz az építésnek, a hűtő felületet pedig nem szabad tapogatni, a bőrön lévő zsír nem tesz jót neki.