Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok
Van valami módja annak, hogy bebizonyítsam egy DVD íróról, hogy beszart? Fél éve vettem egy Samu írót és igazából már eleinte is gyanúsan lassú volt, egy halom játék install 1 óráig tartott kb miközben másoknak töredéke volt, de ezzel nem is foglalkoztam. Most meg raknék fel egyet, be se olvassa a DVD-t, másikat épphogy meg néha elszáll read errorral. Többivel nincs gond, de a lassúságból meg ebből azt gondolom, hogy valami nem stimmol vele. Más DVD olvasóba berakva a fenti problémás dvd-ket semmi gond nincs, egyből beolvassa stb.
Arra gondoltam, hogy sebességtesztet csinálok, de az nem elég indok, van valami hasonló teszt, mint a memtest, amivel látom, hogy mennyit hibázik az olvasás?