Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Tegnap telepíteni próbáltam egy Logitech C600 webkamerát, telepítés után próbálgattam a programjában, azt láttam hogy csak a legalacsonyabb felbontásban látszott a kép a többiben nagy fehér. (a legmagasabban is) leszedtem a logitech Vid progit, települt, majd újra próbáltam, még mindig nagy fehér, kb. 20 másodperc múlva... kékhalál, ezzel a hibával!
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Windows 7 64 bittem van. Nagyon kezdő szinten kezdem ezt az egészet.. (Az angol tudásom is gyenge kissé..)
win7 1. kékhalála után ki is húztam a USB-ből. Nem is értem... a telepítőlemeze azt mondja hogy a wiin7-re is telepíthető...
Mit tegyek? THX!