Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Kösz. Azt hiszem, ez volt a megoldás. Reseteltem a BIOS jumpert (előtte másfél óráig kerestem hol van...), majd visszatettem. Az elemet is kivettem a helyéről, dörzsölgettem, majd visszatettem.
Aztán újraindítás. Aztán frissítettem a BIOS-t az ASUS frissítő programjával. Biztos sokan kinevetnek, de én tegnap tudtam meg, hogy a BIOS-t lehet frissíteni.
Aztán újraindult. Megint persze 2001 lett, de bementem a BIOS-beállításokba, majd pedig már áramtalanítás után sem felejtett el semmit.
Ma reggel azért kicsit félve kapcsoltam be a gépet, de csodák csodájára emlékezett a BIOS-s beállításokra, pedig 7 órán keresztül áram nélkül volt.