Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
hoki1991 #57738 Hello, a gépemmel lenne egy kis problémám :D háttérsztori: az integrált audio kártya kb fél évesen elszált, nem régiben pedig olyan probléma jelentkezett, hogy beállt a kék halál, majd újra indult gép, viszont nem ismerte fel a vinyót. viszont ha vártam egy fél órát, vagy átdugtam egy másik sata slotba a vinyót, akk működött :D azóta ez odáig fajult, hogy elkezdi tölteni a windowst, majd újraindul, ugyanez az újratelepítésnél is, amint betölti a meghajtókat és formatálnám, újraindul. elvittem ismimhez a vinyót, hogy hátha ott jól működik, tévedtem, ott is újraindult a gép, viszont a tesóm gépébe normálisan tudott működni és az ő gépe lényegesen gyengébb. Vélemény? Mit tegyek?