Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
RYO21 #57702 Üdv!
Lenne van egy kis (nagy) probléma egy számítógéppel. Eleinte csak a windows fagyott, de mostmár odáíg fajult a probléma, hogy be se akar kapcsolni a gép. Próbáltam új windows-t telepíteni rá, de a telepítés közben úgy lefagyott, hogy még a kurzor se mozgott. A legdurvább az, h még a reset gomb se működött, úgy kellett kihúzni az áramból. Próbáltam a BIOS-t a defaultra állítani de semmi sem történt. Néha bekapcsol, és elkezd bootolni (de lefagy közben) néha még a BIOS-t(!) sem tölti be. Egyszer így csinál, másszor úgy. Próbáltam már a CMOS-t jumperolni, de semmi. Néha kiír valami errort, hogy a CPU órajellel van probléma, és hogy csökkentsem azt. De kérem, hát nincs overclockolva. Próbáltam már kitakarítani illetve a kontaktokat megmozgatni is. Ez sem segített, viszont az alaplapon észrevettem, h pár kondenzátorból ki van folyva valami genny. Lehet, hogy itt hardverprobléma van?