Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • blc
    Köszia választ,
    Már napok óta induláskor megnézem tehát még hideg a vas, a HDD- igen van hely elég, de most hogy a videó karit említed, Kb két hete egy új tuner kártyát raktam bele a régi nem működött. Lehet hogy ennek az installálása befolyásolja. Persze akkor azonnal kellet volna jelentkezni a témának nem hetekkel utána.A dvd írás sebességét ez hogy befolyásolhatja?
    Vírus!!! lehet, az írtó nem visított. Az új tunerhez kerestem volna tv néző progit (Christv prf-t) az eredeti nem jól rögzíti a hangot, csak dadog.A christv-t ismerem elég jó de nem találtam csak a butítottat.Lehet.hogy ekkor fertőződött le.Hát elég hihetetlen de benne van a pakliban. Két napja DV kamerából vettem ki filmet, szerkesztetem,vágtam effektek stb.nem tapasztaltam lassulást a megszokott tempóban dolgozott. A vírus irtó minden nap ellenőriz és nem jelez.Egyenlőre várok jobb tippem nincs. Köszi a jó szándékot. Üdv