Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
gyors kérdés: mitől lehet az, h egy 8800 GT, ami több mint 3 éve remekül és halkan üzemel, egyszer csak úgy dönt, h na akkor most különösebb igénybevétel nélkül is elkezd veszettül melegedni(?) és pörgetni a ventilátort?
nemrég pakoltam fel Win 7-et + friss drivereket hozzá, de szerintem akkor még nem kezdett rá, csak egy jó hónappal utána.
GPU hőmérsékletre GPU-Z két különböző értéket ír, egyet a "meghajtóprogram" szerint, másikat ADT7473 szenszor szerint, ezek közül egyáltalán melyikre érdemes hallgatni?
valamint: van rá esély, h új driverek felpakolása tojt el valamit?
és akkor már még egy kérdés: mi egy "biztonságos" hőmérséklet, amin lehet pörgetni?
előre is köszi a segítséget, "csöppet" tanácstalan vagyok.