Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Pares
    Sziasztok! Egy HP DV7 6050ec laptopom van. Tegnap és azelőtt is, vagyis mióta megvettem, tökéletesen, csöndösen működött. Nem melegedett túl, minden ahogy kell. Erre ma délután bekapcsolom, és a hűtő környékéről olyan fura rezonáló idegesítő hang fogadott. Nem melegszik túl a gép, már próbáltam leterhelni, minden ugyan úgy megy, csak nem értem, miért ez a hang. Próbáltam porszívóval a venti rácsainál kiszívni a port, semmi változás. Szerintetek ez mitől lehet? Én arra tippelek, hogy túl sok por lehet a hűtőrácsokon+ventin, mást nem igazán tudok elképzelni. Sajnos kitisztítani csak úgy lehetne, ha totál szétszedném az egészet, azt meg nem akarom, jótállás alatt van. A HP oldalán valami olyat mutattak, hogy valamit belefecskendezve (nagy nyomású levegő) lehet letisztítani a hűtőrácsokat. Tipp?