Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Laxxa
    Sziasztok most vásároltam egy HP Pavilion G6-1201EH A5Q08EA notebookot és olyan problémám lenne, hogy feltelepítés után Win7 x86 a webcamera elindításával beáll a rendszer. A driver a win7 rakta fel automatikusan a legfrisebbet, egyébként HP Webcam 101 van benne. A HP supportjánál csak teszteket ír de ilyen problémát nem ír. Minden programot megpróbáltam a HP oldaláról leszedett Cyberlink, Skype, Messenger mindegyikkel ezt csinálja. Nem fagy le de sem az egér sem pedig másra nem reagál csak ha a bekapcsológombot hosszan nyomom és kikapcsolom.

A másik problémám az, hogy ahonnan vettem azt mondák, hogy detikált video ram van benne és mégis a fizika ramból veszi le az 512, állítólag valahol át lehet váltani de azzal nem találkoztam még és nem is tudom.