Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Üdv.
Segítségeteket kérném, egy valószínűleg, hálózati problémához.
Csaknem 3 hónapja használom, az need for speed sorozat, ingyenes online részét, a world- öt. Eddig, a játék velejáróján, a gyakori fagyásokon kívűl, semmi probléma nem akadt, egészen a legújabb patch -ig, a sorozatbeli 959 -es frissítésig. Gyakorlatilag csak én kűzdök ezzel a hibával, fórumokon is, legfeljebb 2008 -as fórumokon találtam hasonlót, kevés válasszal.Maga a probléma, úgy néz ki, hogy a játék indításakór, egy ablak bejötte után, bejelentkezek, de mikor letölténe a jelenlegi tartalmat, kidob egy hibaüzenetet. Mégpedig:
("There has ben an error downloading the game. Please, make sure that your connection is working and retry.")
Ami a lényeges, újratelepítésnél, ugyan úgy, annál a résznél, mikor ezen frissítést töltené, levág. A Wifit is maceráltam, sőt be is kötöttem a géphez, közvetlenül. Egy laptopon, amire csak a probléma fellépte után telepítettem a programot, gond nélkűl fut, igaz, nem feltétlen erre tervezték, és ez meg is látszik. A laptop, másik wifi-n van, de próbáltam már, a hibát produkáló gépről, arra a wifire csatlakozva is felmenni, de semmi. Egy harmadik, szintén személyi számítógépről is megkíséreltem a felcsatlakozást, de ott is, ugyan ugyan ez a hiba. (jelzem, a 2 gép, eddig is, ugyan azon a wifin futottak, és valószínüleg a beállításaik, s az ebből fakadó gond is egyezik.
Habár a fórumokon, nem találtam sok dolgot, sokan írták már, különböző helyeken, ugyan azon a megoldást.
féhivatalos NFS:W fórumon
Hivatalos EA NFS:W fórumon
Sajnos az angolomnak köszönhetően, ezt a protos dolgot, nem nagyon bár lehet, ez a titka a dolognak.
Mostanra, teljesen tanácstalan vagyok, fogalmam sincs, kihez fordulhatnék, így belétek fektetem bizamam, kérem, SEGÍTSETEK!