Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Beyond silence #57263 Sziasztok!
Légy szíves segítsetek! Öcsémnek integrált vga-s gépének agp slotjába szeretnék egy legalább 128 mb-os kártyát...
Az alaplap: FUJITSU SIEMENS D1567
ezt írja a manual:
The AGP slot supports the modes 4x/8x with 32 bits and 66 MHz. Only 1.5 V AGP graphics cards
are supported.
i Some older 3.3 V AGP graphics cards are coded like 1.5 V AGP graphics cards. The
installation of such 3.3 V AGP graphics cards can cause serious damage to the
mainboard and the AGP graphics cards.
Hát vaterán keresgéltem: Geforce FX5200 128MB DDR 64Bit AGP jónak tűnt, 8X-os, ahogy utána néztem úgy tippelek hogy az ilyen az Universal AGP 3.0 Card és jó lehet 1.5 foglalatba.
A 32 bits and 66 MHz viszont nem tudom mire értendő? A memóriára? Mert akkor ezeket szerint ez nem működne... van egyáltalán, tudtok ilyet mondani ami 128 Mb-os, használható régebbi játékokra?
KÖSZÖNJÜK
Ha segít az everest ezt írta ki az alaplapról: Alaplap neve FUJITSU SIEMENS D1567
Front Side Bus tulajdonságai:
Busz típusa Intel GTL+
Busz szélessége 64 bit
Valódi órajel 133 MHz (QDR)
Effektív órajel 533 MHz
Sávszélesség 4267 MB/mp
Memóriabusz tulajdonságai:
Busz típusa Dual DDR SDRAM
Busz szélessége 128 bit
DRAM:FSB arány 5:4
Valódi órajel 167 MHz (DDR)
Effektív órajel 333 MHz