!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ez csak egy tipp latatlanban, de talan a legvaloszinubb ez a hiba lehet a leirtak alapjan.
Olyan problémám volna, hogy idõközönként teljesen lefagy a számítógépem képernyõje, azaz csak az egeret tudom mozgatni semmi más nem reagál, és amikor az eszközkezelõre váltok a CTRL, ALT, DEL, kombinációval akkor fekete képernyõ, és marad a reset gomb. Win 7-es 64 bites rendszerem van, és ez a hiba böngészésnél fordul elõ, fõképp a Facebookon, online játék közben. Van amikor magától ismét elindul, de azután ismét totál lefagy. Vírust kerestem, de semmi, az oprendszer sem régi. Elõre is köszönöm.
Válaszotokat elõre is köszönöm!
every damn day
Van egy külsõ hdd-m de a kondíciója már csak 52%, pedig max fél éves ha van.Ezzel lehet valamit csinálni?Pl teljes formázás...stb.Lehet én basztam el nem tudom, szoktam róla filmet nézni, meg néha játszani, de nem hiszem hogy ez lenne az oka, mivel nem sokban különbözik a belsõtõl, csak a sebességben meg abban hogy usb-s.Egy samsung g2 portable 320-as vinyóról van szó.A belsõ hdd müködési ideje 368 nap, és annak az ég egy adta világon semmi baja nincs, egy gyenge szektor sincs rajta.A külsõn van 92.
Corsair 8500c5d-1066.A lap támogatja a ramokat utánanéztem.Meg eddig nem volt gond.Most vagy az van hogy nem szereti ha mellé rakom a másikat is, vagy szar az új ram.Mindkettõ tök egyforma totál ugyanolyat vettem mint ami a gépben volt, csak méretben különböznek.Most 2x1gb és 2x2gb van a gépben.De akkor is kék halálozik ha csak a 4gb van benne.Most megpróbálom azt hogy kiveszem az új ramokat és a régivel hajtom 1-2 napig, ha nem lesz gond akkor szar az új ram.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
És nem olyan rég, most januárba vettem, a 4gb corsair Dominator 8500c5d 27000ft-ba volt, plusz a kiszállítás.
Egyébként meg rájöttem hogy kokutinak mi a gondja,mivel geil black dragon memóriát vett az amd-s alaplaphoz, ami nem kompatibilis vele, valószínû ez a hiba oka.Ezek a ramok csak corei5 és i7 procikhoz valók.Legalábbis iponon ki van írva hogy nem kompatibilis amd lapokkal.
ipon

Azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy a gépem állandóan BlueScreen képernyõt ad, mit lehetne ezzel kezdeni?

ilyen fujitsu esprimo p 2560 hátlapját hogyan kellleszedni?

every damn day
Innen ki tudod nézni, hogy a te BIOSodhoz melyik jelzés tartozik, illetve mit jelent.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Egyre gyakrabban kapok mostanában kék halált, leszedtem a bluescreenwiver-t de én nem igazán értem hogy mi mit jelent.Kibogozná nekem valaki a hiba okát?

Kicsit zavaró, hogy 10 ezer forintos egérrõl van szó, és használhatatlan.... van ötletetek?
Adott egy következõ típusú laptop: HP Compaq 615, és az a probléma vele, hogy egyszer mûködik a webcamerája (MSN), egyszer meg nem. Mintha nem érzékelné, hogy van webkamerája. A windows úgy érzékeli, hogy megfelelõen mûködik az eszköz. Van valakinek valami ötlete?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Tehat az elso linkrol az AMD illetve ahogy irtam az ATI driverek tolthetok le.
Ha AMD (ill ATI) akkor innen toltheto : http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/downloads.aspx
Ertelemszeruen nem mindegy, hogy 32 vagy 64 bites e a Windows 7.
Ha Nvidia :
32bites win7-hez
64 bites win7-hez
Videókártya drivert kéne frissítenem a gépemen mert már 1 éve nem volt, de nem tudom, honnan kell és mit letölteni hozzá. Windows7em van.
Csunya csunyog!
Minek kellene a DVD lejatszoba antenna zsinor, hogy a TV-n a filmet is nezni tudjatok ?
Osszelehet kotni oket mashogy is (pl scart,rca stb) es az A/V savon lejatszhato ugyanugy barmi.
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Úgy néz ki, hogy elfáradt egy vinyóm.
1 TB 3 felé partícionálva, most csak 1 partíciót lát, és azt mondja, hogy nincs megformázva.
Van valami ötlet, vagy végképp elszált a partíciós táblám? 😞
Nagyon nem örülnék neki, mert ezen a vinyón volt az összes zeném!
Lehet hogy kevés neki a 300W táp?Vagy mi lehet a gond? :S
Biosfrissítéssel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Az új procit/core2 quad Q8300/ nem ismerte az alaplapom. A bios frissítés megtörtént és véleményem szerint sikeresen, nem füstölt el a vas 😄 , de most sem megy az új proci, rendesen felismerte már a bios. Bootolási folyamat elég nehezen ment ÉRDEKES most már bootol sõt már a windows 7 is betöltõdik elõszõr nem, sokadszorra már betöltõdik és most már megy a gép kb 5 percig, de a vége mindig ugyanaz KÉKHALÁL. A régi procival minden faxán megy. Hibás a proci? Na gondoltam kipróbálom a másik gépen ott sem ismerte fel ott is bios frissítés ott is simán ment minden, de a windows betöltésénél kb a félúton újra indul a gép. szóval 2 géprõl volna szó. Bocsánat a hosszú irományért.
Van egy 3.5ös sata2-es 500gigás samu vinyóm és ezt fogom külsõ vinyóként használni laptophoz! Azt mondták nekem hogy ezt használjam hozzá. De azt írták nekem hogy kell hozzá külsõ adapteres áramellátás! Ez mit jelent? ehhez vennem kell még valamit? vagy hogy van ez? nem értem amatõr vagyok sajnos! Segítsetek és magyarázzátok el lécci! Köszi elõre is
Olyan gondom lenne ,h van 1 toshiba lcd tv-m és 1 HP laptopom, a tv-n szeretném használni a laptopot mint monitort.
Nos vettem hozzájuk egy kábelt a laptopon a
HDMI be a tv-n a RGB/PC-be dugtam a kábelt (ami tán VGA) és nem jön elö a laptop kép a tv-n. :S?
Mi lehet a baj?
A tv Pc csatornára állitva. Mást nem tudok. Kérlek segitsetek már egy ideje bénázok. Köszönöm elörre is .
Segitséget a : [email protected] ra küldjetek látszives!
jaj de fognak nekem örülni a számtechboltban<#idiota>#idiota>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11