Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • gabo91
    Hali.

Olyan gondom lenne, hogy tegnap elkezdett szarakodni a gép, folyamatosan meghalt bluescreen üzenetek kíséretében. Nod folyton valami update (sztem win update) fájlra köpködött, csináltam már mindent, rendszervisszaállítást is stb. Ma kb két órát jó volt aztán megadta magát onnét már nem is töltötte be wint, csak az állapotjavító szarság jött be. Bármit csinált közölte hogy indítófájlok károsodtak stb. formáztam vinyót, újratettem rendszert. Most feltettem nodot megint... és most jött hogy lásd a képen.

Most ez mi? Mit kezdjek vele? Konkrétan az érdekel hogy ramoknak valami gondja van? Lehet azt takarítani valahogy, vagy kuka? Most megy a rendszer, de milesz ha újraindítom, megint összefossa magát...

Köszi előre is a segítséget!