!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K-lite-ot felraktam, de nem segített 😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

oliwwer
rakjál fel valami codec pack-ot.
grebber
Az mitõl lehet hogy gép bekapcsolás után nem mindig látja a gép a DVD írót?

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

Win XP SP3am van. Nemrég cseréltem HDDt, ezért újratelepítettem, a lemezen SP2 volt. Amióta felrakta az SP3at, nincs hang indításnál. Media Player, iTunes mûködik, játékokban megy. Viszont Google Chrome, IE, Mozilla nem játsza le a hangokat. Van valakinek bármi ötlete?

Hangkártya Realtek AC´97

Válaszokat elõre is köszi 😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

KaszaN
Hali

Van nekem egy G-Pen F610 digitalizáló táblám, december óta van meg, mostanra húznám a vonalat és egy csomószor megakad a vonal, meg nem érzékeli, meg minden szar. Nemrég tökéletesen mûködött. Mostanra viszont nekem már feltétlenül szükségem van a használatára. Mi lehet a baja? Lehet valami köze ahhoz, hogy múltkor le esett az asztalról? Viszont utána még jó volt. Valaki?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

teddymac
Asus M2A-VM HDMI alaplap Realtek HD audio sound integrált hangkártya.
Vettem hozzá egy Genius SW-HF 5.1 5000 hangfalrendszert .
Az a problémám hogy nem szólnak a jobb elsõ és jobb hátsó hangfalak.
Amit amatör szinten tudok azokat a lehetõségeket kiprobáltam de semmi eredménye nem lett.
Mi lehet a probléma?
Mikrofonbemenetet át kell állítani kimenetre ha igen ,hogyan ?

ALC883 hangkártya driver versioszáma: 6.0.1.6278

Win7 op rendszer.

help pls

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

precision
nálam sem voltak púposak a kondik, és nálam is az alaplap volt a fos... 😊

Bazinga!

Nekem akkor csinált ilyet, amikor a vevõje beesett az asztal mögé. Ugrált a kurzor, nem ment rendesen. Észrevettem, visszatettem az asztalra, azóta semmi baja 😊

Na úgy néz ki, hogy megoldódott. A tápomnak szerencsére nincs baja, viszont az alaplap elszállt. Kondik nem púposak, szóval nem tudom, mi a baja, de kicseréltem az alaplapot és gond nélkül megy a gép.

Az elem fullon van.

precision
cseréld ki az elemet, kezd lemerülni

Bazinga!

<#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tessék gitármûvész úr, csak hogy ne legyen harag: http://www.youtube.com/watch?v=Ddn4MGaS3N4

Zsolek123
Ötletes. 😊

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

kemszi2
nem feltétlenül most használnám ki,de majd a késõbbiekben jól jöhetne az a kis tartalék.ha meg meg van benne a potenciál akkor meg miért ne éljek vele?jelenleg csak szimplán zavar ,hogy míg az elõzõ +10%-al mûködött több mint 3 évig stabilan,addig ezen már +5%-ot sem lehet kihozni stabilan
Higany
Minek neked tuningolni egy ekkora procit? Lassú a videodigitalizálás? Akad a játék? Vegyél több meg jobb ramot, meg gyorsabb winyót, stb.

ty.
Tesztelés alatt 😊

Met
Tedd messzebb a mobilod

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Te meg ne vegyél hangfalszettet agyas 😛

Zsolek123
Ne vegyél vezeték nélkülit.

Hello!

Pár napja vettem egy vezeték nélküli egeret. Néha gondol egyet, és elkezd szaggatva mozogni, pár másodpercig nem mozog, elakad.
Ezzel lehet valamit kezdeni?

kemszi2
ja és persze a bios volt frissítve a legújabbra szóval ennek sem kéne igazából gondot okoznia
kemszi2
nem.azt tegnap leteszteltem
20 percig futtattam aida-ban a stabilitás tesztet 39 fokig ment fel úgy hogy a venti csak 700-as fordulaton pörgött.szóval ezzel tuti nincs gond
Nem melegszik a proci?

kemszi2
üdv ismét .
asus m2n-e sli (nforce 500) lapban kicseréltem a processzort.eredetileg ugye egy athlon x2 4000+ volt benne.most beraktam a lehetõ legnagyobbat amit még tud kezelni 6400+.kérdésem az lenne,hogy miért fekszik ki a gép 5% feletti overclocknál?a 4000+-al a +10%-nál teljesen stabilan futott a gép.most még a bios sem elérhetõ .8%-nál már a bios bejön de utána restart 8 és 5 % között pedig win betöltésekor restart.
kifli
szerintem valahponnan szerezzél hozzá karakterkészletet, és vagy telepíteni kell, és magától felismeri a win, vagy talán c:/windows/fonts mappába kell másolni.
Egészséges dolog az hogy a gépet hdmi csatlakozóval kötöttem össze a monitorral és eléggé színtelen lett a kép valamint böhöm nagyfelbontás és pindurka betük?(W7)
Valami drivert fel kell hozzá tenni vagy telepítés elõtt kell ezt megoldani?

Hali!
Olyan problémám van, hogy újratelepítettem gépet XP-re, és hangkártya nem mûködik. (ha jól sejtem, nem telepítette fel)
Hogyan tudnám mûködésbe hozni? (CD az idõk folyamán elveszett)

Elõre is köszönök minden segítséget!
Pepsi Twist
nekem a japánt... win7... és raktam már fel nyelvpakkot... ez engem is érdekelne

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tigeroo
sziasztok a cirill betûket nem jeleníti meg az oprendszerem + a böngészõm, hogy lehet megcsinálni?
Higany
Sajtettem. Köszi!

Pepsi Twist
táp 😄 vagy beragadt a gomb 😄

Higany
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az minek a hibája, hogy ha áramot adok egy asztali pc-nek, akkor rögtön bekapcsol, anélkül, hogy megnyomnám a bekapcsoló gombot? Tápegység lehet, esetleg alaplap vagy más? Köszi elõre is a választ! Üdv!

Juhiii
Üdv!

Van egy Asus K50I-m. A zenét ki szoktam lõni hangfalra, és amikor fejhallgatóra cserélem a kimenetet, gyakran elkezd zúgni lejátszás közben. Ha visszadugom a hangfalra, vagy a laptophangszórón hallgatom tovább, a zúgás ugyanúgy jelen van.
Gépújraindítás esetén megoldódik, meg ha letiltom a hangeszközöknél és utána futtatok egy problémamegoldót.
Nem tudja valaki, hogy ez mitõl lehet?

GO GUNNERS!

Üdv!

Olyan gondom lenne, hogy akadozik a class fm. Alig egy héttel ezelõtt még minden rendben volt. Bármit csinálhattam, folyamatosan ment. Pár napja viszont, bármit csinálok kb 10 másodpec után elkezd ugrálni a zene, majd néhány pillanatra megáll, majd folytatja. Viszont ha a neo fm-t hallgatom, akkor semmi gond, az vígan megy. Valaki tapasztalt már ilyet? S volt rá megoldás?
Zsolek123
#55279?

http://megaupload.com/?d=LIQIUDH3
http://rapidshare.com/#!download|368l3|119025325|Netgear_WGR614_V7_motorola_SBV5121E.rar|7258

remélem jók...

grebber
Az egyik ismerõsöm tõlem kért segítséget! Én viszont itt kérek mert én sem találtam azt ami neki kell 😞

Motorola Sbv5121e modemhez kellene Windows 7 driver!!Ha valaki tud valódi linket adni ami mûködik is annak nagyon örülnék!

Next PC upgrade: 2022

ofc, not -> ofcorse not ugyebár

ates84
Okés!
Még kérdéses, hogy milyen ventit vegyek bele, de tuti kicserélem!

Pepsi Twist
ofc, not...

Ha elõzõ bios verziót teszek fel mint ami van jelenleg attól lehetséges valami nemû kár a gépbe??

[HUN]FaTaL
Nekem nem zörög, de a késõbbiekre tekintve, engem is érdekelne, hogy egyszerû e cserélni (csati). 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
ha kicserélted annyi infót megosztanál majd velem plz h volt e csati vagy forrasztani kellett? nekem is ilyen tápom van, és nekem is zörög, jó lenne elõre tudni h hogy megy a csere, elõre is köszi 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ami nekem fura, hogy a 8800gts-t visszatéve volt kép, tehát teljesen nem döglött meg az alaplap/táp. Viszont így visszaolvasva tényleg ugyanazok a tünetek, mint amik Nálad voltak (kikapcsolgatás, ventik pörögnek, de semmi egyéb). Holnap elvileg kapok egy alaplapot próbára, akkor azért majd szûkül a kör. Legalábbis remélem 😊

precision
hasonló tünetek voltak nálam is nemrég, talán olvass vissza, nemrég volt róla szó

nekem sem sípolt az alaplap még akkor sem, ha mindent kiszedtem belõle, még a cpu -t is 😄

elõször nézd meg, hogy az alaplapon a kondenzátorok nem púposodtak e fel, ha igen, akkor olcsón cserélhetõek, emiatt nem kell új alaplap

nálam az volt a gond, hogy a táp beszart és vitte magával az alaplapot is, szóval ezt a két alkatrészt kellett cserélnem és jó lett a gép

Bazinga!

[HUN]FaTaL
Gigabyte lap, gyanús, hogy RAM mert ugyanezt csinálta nekem is. Pakolgasd a ramokat a slotokban, ha nem indul akkor csak egyet, ha még mindig nem akkor azt pakolgasd, elõbb utóbb elindul. 😄 Játékos.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!

Tegnap hazaérve bekapcsoltam a gépem, majd meglepve tapasztaltam, hogy nem indul a rendszer. Akkor lettem figyelmes arra, hogy ki-be kapcsol a gép. Bekapcsol, ventik felpörögnek, majd 4-5mp múlva magától kikapcsol, 1-2mp után újra be. És ezt nyomatja végtelenített ciklusban. Leállítani csak a tápon lévõ kapcsolóval lehet.
Na mondom szuper, nézzük. Vinyó lehúz, hiba ugyanaz. Csatlakozók megigazít, ugyanaz. VGA ki (9800GT), még csak nem is sípol, hogy nincs bent videokártya, ajjaj. Alaplapi elem ki, vissza. Most már nem áll le, sõt sípolva jelzi a VGA hiányát. Na, talán. VGA vissza, minden felpörög, kép nincs. WTF?
Van egy memóriahibás 8800gts-em, azt beledobtam, azzal van kép. 9800GT vissza, semmi.

Ez mi? Ötlet?

Két tippem van: az alaplap (amirõl olvastam is, hogy képes ilyen újraindulgatásokra, bár gyógymódot nem láttam rá), vagy a táp. Az alaplapra azért gyanakszom, mert az elem birizgálása után teljesen máshogy kezdett viselkedni a gép, míg a tápra azért, mert a régebbi vga-val elindult. 1-2 hete volt nálam egy HD3870, azzal se volt se kép, se hang, míg másnál azóta is gond nélkül megy.

A szereplõk:
Alaplap: Gigabyte 965P S3,
CPU: C2D E6300
Táp: Coolink 500W

Tanács? ötlet? Tipp? Esetleg tapasztalat?

Elõre is köszönöm!

Fókameister
Senki???

ates84
Értem - rendben!

De azt hiszem, hogy ennél a tápnál nincs csati, hanem közvetlenül a nyáklapra van forrasztva a vezeték.

kifli
ha jólemlékszem, a gyári venti 2200rmp-s, szerintem ne tegyél bele 1200-as 😄

Min 1800-as venti mennyen bele.
Amúgy szerintem nem kell forrasztgatni, a csatira gond nélkül rádugható 3 pines venti is.