Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
gregtom6 #56758 alaplap:GA-G31M-S2C, használtan vettem kb 2 éve, mivel nálam mindig valami felmondja a szolgálatot 2 év után, sztem ennek lesz gondja.
proci:Intel Celeron E1400, ezt szintén az alaplappal együtt.
táp: ez is olyan 2 éves lehet, 400w, én FSP-t kértem, szerintem az is. Ha ki tudom szedni a gépházból, megnézem, mert takarva van a márkája.
Olvasd el ezt is, fontos lehet!:
akkor már leírom a videókarit is: Sapphire Radeon HD4670 512mb vrammal. Teljesítményre tudom, h nem illik a procihoz.
az alaplapon van egy integrált videókari, és volt egy olyan gondom(kb azóta, hogy megvan az a 2 éves alaplap), hogy ha bekapcsoltam a gépet, mintha 1 mp múlva újra is indult volna, majd bekapcsol, win logó forog, de fekete marad a kép(más oprendszerrel is kipróbáltam)
reset, bejön minden rendesen, játszani is lehet.
Ha kivettem a videókártyát, mindig egyből bejött a gép első indításra. Letiltani a BIOSból nem tudtam az integráltat valami miatt.
Érdekesség: Most, hogy újraindulgatott a gép, tegnap csinált olyat is, hogy "hidegindításból" egyből elindult a win(ilyen sose volt eddig az említett ati kártyával belül).