Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Carlos
    No, problémám van a jó kis 4 éves konfigommal.
    Gigabyte DS-4 alaplap, core 2 duo 2.1 vagy 2.3 nem emléxem, 2x1 Gb ram.
    Namost.

Elkezdte régebben azt csinálni, hogy bios töltés közben megállt az egész. Egy kikapcs bekapcs után ment normálisan ezt 1 hónapban 1-2x megcsinálta.
    Ma reggel viszont elindult, megmozgattam az egeret, hogy csináljam a dolgomat erre a kurzor megállt és se kép se hang. Újraindítás, bios képernyőn megáll.
    Alkatrészek megmozgat, semmi. Kiszedtem mindkét memóriát, veszett sípolás. Beraktam az egyiket bios képernyő előtt ujraindult majd megint újraindult stb.
    Aztán beraktam a másik memóriát, ment jól. Aztán elkezdtem csinálni a dolgomat órákkal később (több task egyszerre) egy másodpercre bevillant egy kékhalál kép, majd újraindult.
    Aztán elmentem moziba, 3 órával később hazajöttem, megmozgattam az egeret, ami megint odaragadt a képernyőre, se kép se hang.

Namost ezt a memóriát átraktam egy másik slotba, hátha...

Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?