Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Molnibalage
    Mit jelent a kettő viszonya?

A pasztázás alatt a kontak zselészerű anyagot érted? A CPU hűtő aljára alapból fel volt hordva 3 csík, ami összenyomódáskor elben szétapszírozódott. (kipróbáltam előtte, hogy összenyomódáskor deformálódott)

Nem szeretném szétszedni, mert a CPU hűtő rögzítése akkor fos, hogy legszívesebben pofánverném, aki ilyen szart tervez. Az a szétnyíló tüskés fajta. Csak éppen, ha picit is melléteszed, akkor szétnyílik és fogóval kell visszahajlítani. Aztán a betekére, hogy ne is lazuljon meg, az is egy röhejes dolog. Félek, ha szétszedném, akkor nem tudnám újra visszarakni.

Nem igaz, hogy nem tudnak megkereseni egy félhülye gépészmérnököt - mert az is tudna mutatni ezt-azt - akik megmutatná, hogy hogyan kell normálisan oldható kötést tervezni, amit egyszerű is használni. Milliárdokat ölnek CPU fejlesztésbe, de hogy normális hűtssel bíró házat vagy könnyen rögzíthető CPU hűtő betervezése még 20 év után is mission impossbile? Agyrém.

Szó se róla, de anno a VGA kártyát is volt pofájuk olyna hűtővel eladni, ami képtelen volt még félig kiterhelt állapotban is hűteni a cuccot minimum teljesítmény mellett. Nekem kellett nagyobb bordát venni és rágányolni egy szabályozható fordulatszámű hűtőt. A gányolást szó szerint értem. Csavarokkal, anyákkal és 20 éves műanyag függönygörgőg (alátét) használatával.

Hová süllyed még az ipar...?