Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Na lol, lehet a tiédnek is olyasmi baja van mint az enyémnek, de valszeg az enyém analog tuneres(csak DE-15F van rajta) még és azért ad egyből képet, ami el is száll rögtön ha nincs még bemelegedve.
Ma is csak a hajszárító tudta életre bírni, igaz szinte rögtön.
Amúgy még eszembe jutott, hogy amikor elkezdett sípolni(hónapokkal ezelőtt, a probléma nem áll fent egy hete sem még), be palmatexeztem egy tekercset(jó vastag majdnem 1mm átmérőjű rézdrótból van), azt hittem az sipol. Jól rá is kötött, de ez valami RF tekercs lehet, PFC szűrő talán vagy nem tudom, a lényeg gondoltam még arra, hogy esetleg ez akadályozhatja a tekercs felmelegedését. Mert üzemi hőfok az van bőven, valami gumidarabbal megnyomva próbáltam tesztelni elmúlik -e a sipolás mikor áram alatt volt az egész, rá is olvadt egy kevés cucc a gumiból, szal lehet a palmatex túlszigeteli, és üzemi hőfok alatt gátolja az indukciót. Ilyen lehetséges? Mert akkor megpróbálom valahogy lekaparni róla, rendesen rákötött.