!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáld meg csökkentett módban indítani, rendszer visszaállítás kikapcsol, vírusirtó lefuttat+mbam.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Bekapcsolom a gépet, feláll a rendszer, viszont a tálca, és az ikonok sehol.
A feladatkezelõben, látom hogy fut az explorer.exe, ilyenkor mi lehet?
Leállítottam, újra elindítottam az explorer.exe-t, elõjött a tálca, és az ikonok, viszont a programok amik indításnál elõjönnek (vírusirtó,cfos,stb.) sehol.
Talán beszoptam egy vírust?<#nemtudom>#nemtudom>
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szval problem elhárítva köszi a helpet. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
így nem lehet megcsinálni. nem rég telepítettem újra a gépet akkor megcsináltam valahogy ( iszonyat macerás módon) h elérjem a 2 gépet.
a második módszerrel meg egyáltalán nem tudom elérni
This program will install SCSI Pass Through Direct layer on your computer.
Warning:SPTD is not compatible with kernel mode debuggers.
Mi lehet gong és mit csináljak?Köszi
Amúgy meg egyik gépen jobb klikk a mappára, megosztás, engedélyezés.
Aztán parancssor: ipconfig, megnézed mi a gép IP-je, átballagsz másik géphez és ott \\ip cím és elvileg behozza a megosztott mappát.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szeretném kérni a segítségeteket abban, hogy tudom egymással két gépemet(fájlcserére gondoltam, megosztási mappa de ennél a legjobb az lenne hogy az mindkét gépem teljesen eltudjam mindenféle korlátozás nélkül)
gép1-switcher-gép2
Win7em van ami lehet kicsit nehezíti a helyzetet.
Remélem tudtok segíteni.
Jelenleg 2db Kingmax KLDD48F-B8KB5 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM van a gépemben. Az egyiket szeretném 2gb-osra cserélni,erre gondoltam. Ez 1066Mhz-s,de van 800-as is,akkor inkább azt vegyem? A dual módban való mûködés miatt kérdezem. Vagy azt már tönkrevágja az,hogy az egyik 1gb-os lesz a másik 2?
Errõl esetleg véleményetek?
Vettem egy webcamot, feltettem, mûködik rendesen. Lépek be msn-re kipróbálni. Elindul, látom magam oldalt, de a partner nem látja...jó, újraindítottam az msn-t. Utána meg már énsem láttam csak mind a két kép helyett egy kis kép volt amin a webcamerán egy piros X van. Van valakinek ötlete milehet a baj?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[/img]
A gép:

am milyen gép? egy ac freezer 7pro vagy hyper tx3 elég bármire, és nagyon nem is drága
A progit kipróbálom,annyit megér. A zajt meg leszarom,játék közben nem hallom úgysem😄
ventillátor fordulatot meg a speedfan nevezetû programmal tudod elvileg (nem mindenhol mûködik) szabályozni, azzal egy próbát tehetsz, de elég zajos lesz a cucc valszeg 😄
Úgymond visszatérõ probléma nekem,de eddig csak nyári kánikulai napokon fordult elõ,akkor is inkább csak újabb,erõsebb gépet igénylõ játékoknál.
Valamilyen titokzatos oknál fogva melegszik a processzorom,méghozzá olyan szinten,hogy ki is kapcsol miatta a gép. Tegnap jött elõ a probléma újfent,amikor a GTA SA-val játszottam,gondolt egyet és kilépett (megjegyezném annyira van "jó" a gépem,hogy az a játék elfut maxra vett grafikával akadozás nélkül,tehát nem erõlködik a gép)
Már akkor is furcsállottam,mert ugye nyár sincsen,meg nem is egy komoly játék. Ma pedig elõvettem egy tíz éves rally játékot,és az eredmény ugyanaz,15 perc játék után kikapcsolt😄
Everesttel figyelgettem ma a hõmérsékleteket,és elég elszomorító..
Per pillanat 50° körül van így alap helyzetben a CPU (délután 60 fölött volt,néha a 70et is súrolta)
- A hûtõt már kipucoltam,bár nem is igazán volt koszos
- Új hûtõpasztát is kapott (nem úgy kentem mint a zsíroskenyeret)
- Levettem a gép oldalát (ettõl pár fokot csökkent a hõm.)
És mindezek ellenére produkálja a leírt tüneteket..
Szóval nagyon hálás lennék,ha valaki tudna segíteni,mert már kezdek arra a szintre jutni,hogy szétverem az egészet kalapáccsal és majd a darabjait felaggatom a karácsonyfára dísznek<#idiota>#idiota>
Például nem lehet valahogy a hûtõventilátor fordulatszámán állítani valahogyan? Lehet az segítene
serialt meg keress neten azon a gépen amirõl éppen írsz <#idiota>#idiota>
Ma vettünk egy Laptopot.Rögtön fel is dobtam rá a win7-et, csak asszem elkapkodtam, mert nem particionáltam...Két részre osztanám a merevlemezt, az egyik lenne a windows-é, ennek 40 gigát szánok, a maradék 240 meg a másik rész.Milyen progival tudom particionálni a vinyot?
Elvileg van rajta wifi is, még soha nem használtam.Hogy mûködik?Be kell állítani vagy telepíteni rajta valamit?Köszi szépen.
@ Hellomarci
Tudnátok olyan topikot linkelni, amely általános segítségkérõ, tehát nem csak hardver témára vonatkozik. Kösz elõre is.
A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19).
Mit tanácsoltok, hogy tudom javítani?
Elõre is köszi!
leggyakoribb ddr2 mostanában a 800 és az 1066, de van még 677 és 533-as is.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Vettem egy Gigabyte HD5670 Videokártyát. És az lenne a gondom, hogy a bootolás 1perccel vagy 2vel tovább tart, mert kattog a kártya eddig 2katt 8szor egymás után most 3katt 6szor. Másik videokártyával (Sapphire X1950GT), ami eddig volt semmi probléma.(A videokariból ez a 2. nálam, mert 72órán belül adtak egy másikat, mert az elõzõ is ezt csinálta.) Az alaplapom: Gigabyte GA-M55S-S3 (rev 1.1)
Kösz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál