Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok.
Az elmúlt pár napban vettem egy asztali gépet, minden jól ment, win7 felment, programok is szó nélkül. Viszont olyan probléma jelentkezett, hogy a gép szinte kizárólag csak netezés közben, változó időközönként, de kifagy. Van amikor 10 perc, van amikor 1 óra vagy 2 is akár. Előfordul, hogy néha lefagy, van, amikor magától újra is indul.
Memóriatesztet lefuttattam, nem talált hibát, felraktam egy FanMonitor nevű progit, ami méri a feszültséget-hőmérsékletet, arról berakom a képet, igazából nem értek hozzá.
Arra gyanakodtam, hogy usb-s wifiről megy a net, az usb pedig nagyon régi volt, win7et nem támogatta. Vettem ma egy újat ~2000 ft körül, de ezzel is jelentkezik a probléma, pedig ez win7 kompatibilis. Valakinek esetleg ötlet, mivel lehetne orvosolni?