Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • broman191
    Tiszleteletem!

Lenne egy olyan gondom a régi P4-es gépemmel hogy újratettem az XP-t rajta, megy minden kiválóan, mindaddig amíg le nem csatlakoztatom a dvd írót. Ha nincs rajta boot-oláskor a dvd író akkor az xp nem boot-ol, amint felvillan a töltőképernyője nyomja a kékhalált és restart...el sem tudom olvasni mit ír ki. Évek óta megvan a gép, sohasem csinált ilyet, most pedig mire oda jutnék hogy eladom, itt sz4rakszik (másik dvd írót bekötve is próbáltam, de mindenképp csak a bizonyos "eredeti" íróval boot-ol...). :) Le is tiltottam már az írót az eszközkezelőben, uninstalláltam benne, menet közben lehúztam, a rendszer ment tovább tökéletesen, nem látta tovább az írt ahogy kell, de ha újraindítom akkor újra játssza a kékhalált... Ötletek?

Bro