!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
http://goo.gl/gd6Zi5
Meg korábban is mikor PS-t használtam nem engedett menteni csak hiba hiba de nem jöttem rá elõször miért de mihelyst kihúztam a hdd-t egybõl megjelent a mentés ablak pedig nem is a külsõre szoktam menteni.Most nem tudom visszavigyem-e vagy mi legyen vele talán ha 2 hónapos a cucc de 1x már bekrepált meg egy csomószor nem volt elérhetõ és amiatt szálltak el a cuccok is még jó hogy a progival le tudtam menteni a dolgaimat, igaz majd öt h volt mire végigért a scannelés.
De ha már itt tartunk nekem az AVATAR-t is lejátsza 3d-ben és egész szép a képe nem kell más csak egy sima piros-kék szemüveg meg a powerdvd 10-es verziója az már lejátsza a 3D-t is.A total media theatre 3 is lejátsza ha van olyan monitorod ha nincs akkor letiltja és csak simán lehet megnézni de a powerdvd engedi sima monitorral is.De ezekhez azért kell vas rendesen, nekem 2magos ahhlonx2 7750BE,2GB RAM,HD5770/1GB és beszaggat az avatar ha beletekerek.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
van egy 3D szemüvegem (vörös/cián) és azt szeretném megkérdezni h valamilyen programmal 2D-s filmeket nem lehetne át alakitani 3D-be?
van ilyen program és mi a neve?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
All hail the double x!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
Otthoni felhasználásra szeretnék egy szünetmentes tápot, (áramkimaradás esetén ha 5 percig még ellátja a számítógépet az bõven elég nekem) ti mit ajánlanátok ?
Ezen gondolkozok, de nem vagyok biztos abban hogy elég erõs ahhoz hogy egy pc -t ellásson.
A válaszokat, és a segítséget elõre is köszönöm ! Üdv.
Nekem egybõl a másodikra írja, aztán ha még óhajtok többet akkor ugye sorba a többibe.
Köszi!
2GB, DDR3, 1600MHz, CL9
Gondolkodom még + 4 gigábanm de nem tudom mi legyen.
Vegyek még kettõt (2x2) a fent is írt memóriából, vagy inkább egy ilyet vegyek:
Kingmax 4GB DDR3 1600Mhz KIT (2x2G😎 Hercules Series
4GB, DDR3, 1600MHz, Dual Channel
Ez ugye már Dualos téma, de ilyenkor mi van a "sima" 2 gigámmal ami a most is gépben van?
Hogy kell ezt a dual/nem dual dolgot elképzelni?
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
szóval az a helyzet, hogy egy 1 gigás VTX márkájú 5770-et vettem, de amint játszani kezdenék vele elkezd maga a kártya fura sípoló hangokat kiadni, valamint teljesítményromlást vettem észre a korábbi (gt240) videokártyámhoz képest. Lefuttattam egy crysis benchmark-ot, ott 40-50 fps-eket ír ki, de mégis akad az egész és természetesen sípol közben. Tuti, hogy a kártya csinálja és nem a táp, vagy a proci.
gépem:
c2d E8400@3ghz
kingmax 2 gb ddr2 800mhz
500 gb HDD
gigabyte GA-EP35-DS3 alaplap
400w fsp táp
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Legalábbis tudna többet is a ram.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Segítséget szeretnék kérni, én is RAM modul témában. Van 4096MB memória a gépemben, igaz ez úgy, hogy 2 - 2 modul ugyan az a típus, de mégsem szeretik egymást, 1066-on nem futnak párhuzamosan. Namost ez úgy lett megoldva, hogy asszem 800Mhz-en már viszont mind a 4 képes volt futni, de most hogy kipróbáltam az új 3DMarkot, észrevettem, hogy 400Mhz-et ír. Azonnal meg is néztem a BIOS-ban és ott is, az idõzítések is valami hatalmas katyvasz pl: 5-5-5-18-3-3 stb...
Beállítottam, hogy 800Mhz-en fusson, de ezek szerint, ennyi nem volt elég neki, hogy csak azt állítottam be. :S
Itt egy kép róla, CPU-Z-ben:
Valaki esetleg tudna megoldást írni nekem arra, hogy hogy tudnám rábírni, hogy újra normálisan fusson, mert ahhoz képest, hogy 1066Mhz-esek, és csak 400-on futnak, az elég gáz, igazán nem értek hozzá az a baj.
Elõre is köszönöm a válaszokat!