Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sajnos nálam is akad egy kis probléma, szerintem nehéz lesz bármit mondanotok, mert ezer hiba lehet, de hátha...
Szóval a gép normálisan működik, kicsit lassabban jön be az xp, kicsit több időbe telik, míg betölti a böngészőt, sokszor kattintás után másodpercekig semmi sem történik, szinte minden kattintás után ez megtörténik, de nem mindig. Olykor több oldalt megnyitok, akkor mindig ez van (2 GB Ram van benne, ez nem kevés sima internetezéshez szerintem). A lényeg, hogy kikapcsol a gép, de automatikusan újra is indul rögtön, kicsit kerreg ilyenkor a gép, bejön a csökkentett módos képernyő, bármire megyek újra betölt a gép és szintén ez a képernyő fogad. Ilyenkor ha kikapcsolom a gépet, akkor várok valamennyit, akkor újra jó és újra működik egy darabig. Ha nem ülök a gép előtt, akkor 2-3 óráig is megy, ha internetezek, akkor fél órát nagyjából, nagy melegben hamarabb kikapcsolt, mint mostanában, mikor nincs kánikula. A gép elég forró belül, de új a ventillátor, a ram is, a táp is, tehát feltélezzük, hogy ezekkel nem lehet gond. Tipp? Nem tudom számít-e de van több felhasználói fiók, mikor azokkal lépek be, ott nincs gond, nagyon gyorsan belép a gép az xp-be (de ez csak lehet azért van, mert ott nincseneg programok telepítve). De alapból nincs semmi olyan program a gépen, ami nagyon megterhelné a gépet.