Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
tomee92 #56455 Sziasztok!
Egy haveromnak a következő lenne a probélmája:
DELL INSPIRON N5010 notim van. (Intel i3-M350 2,26 Ghz, Mobility Radeon HD5470 512 MB)
A hibám a következő lenne. A gép alig egy éves futamidővel rendelkezik, első windows telepítéskor a hiba nem jelentkezett, csak miután újratelepítettem az operációs rendszert. Játék közben (Call of duty 2) - nem nagy játék - egy pár órás játszma után fogja magát a gép és kikapcsol. Mintha utasítást adta volna rá. Én melegedésre gyanakodok, de még sem értem azt, hogy az előző operációs rendszeren miért nem történt meg ez az eset? Ugyanúgy melegedik, nincs különbség. CPU ~85fok körül, GPU 105 fok körül. De mint mondtam, az értékek nem változtak, csak az Op.rendszer! Köszönöm előre is a válaszokat.