Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Blum #56424 Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy újabban elkezdtek szaggatni a gépen az 1080p-s filmek. 720p-vel,sima avi-val nincs semmi probléma,de 1080p-vel nem tud mit kezdeni egyik lejátszó sem. Próbáltam KMPlayer-t,VLC-t,MPC-HC-t,de mindegyik megadja magát. Win7 van fent,amit kb. 2 hónapja raktam föl. Semmi különösebb dolog nem került fel a gépre,mióta van ez a probléma,és semmit nem is töröltem. DX frissítés megvolt. Haverom azt mondta,hogy húzzam újra a Win-t,de nem nagyon van kedvem,mert minden program,amit használok be van állítva,a Windows-t is beleértve..tehát megint egy fél napot rákéne szánjak az egészre. Van valami ötletetek,hogy mitévő legyek,mit nézzek meg?