Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Tiszteletem
Az lenne a problémám, hogy ma reggel az asztali gépem bekapcsolás után egy hosszú és három rövid sípszó kíséretében nem volt hajlandó bootolni, valamint a monitor sem kapott jelet, így nem volt kép.
Tegnap este minden gond nélkül működött, azóta pedig sem szoftveresen, sem hardveresen nem piszkáltam meg a rendszert. Évekkel ezelőtt úgy emlékszem, hogy már volt hasonló problémám, de mintha az magától megoldódott volna. Többször újraindítottam, illetve ki-bekapcsoltam a gépet, levettem az oldalát és hajszárítóval kifújattam a port a belsejéből, valamint a portokat és tápkábeleket is megmozgattam, de mind hiába. Videokártya probléma lehet?