Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
VJP #56243 Hali!
Egy kis segítséget kérnék. Egy gépet kell összedobnom teljesen nulláról, és mivel még sosem csináltam ilyet a segítségeteket kérnék hozzá. Főleg játékra lesz használva. Én erre gondoltam:
Alaplap: ASRock P67 Pro B3
CPU: Intel Core i5 3.3GHz dobozos Socket 1155 i5-2500K
CPU ventilátor: Cooler Master Hyper 212 Plus Univerzális CPU hűtő (RR-B10-212P-GP)
Ram: 8GB 1333MHz DDR3 RAM Corsair Dominator kit (CMX8GX3M4A1333C9) (4X2GB)
VGA: Gigabyte GV-N570OC-13I 1280MB GDDR5 PCIExpress
HDD: 1TB WD 3.5" Caviar Blue WD10EALX SATAIII 32MB cache winchester
DVD meghajtó: ASUS DRW-24B3LT SATA DVD író fekete OEM
Táp: ADATA AHM650-BZ-CEU 650W ATX tápegység
Ház: Cooler Master HAF 912 Plus táp nélküli fekete ház (RC-912P-KKN1)
VGA-val kapcsolatban nVidia-s vagyok, nem szeretnék ATI-t.
A keretet egy kicsit túlléptem, tehát drágább cuccokat nemigazán szeretnék bele.
A kérdéseim:
A memóriában nem vagyok biztos, hogy kell-e 8 GB de a 4-et kevésnek érzem, 6-ot meg össze kéne válogatni (2x1GB + 2x2GB), nem tudom megéri-e.
Ezeken a cuccokon kívül kell még valami vennem?, itt most főleg kábelezésre gondolok, de bármi jöhet.
Próbáltam nézni, hogy minden passzoljon mindenhez, de hátha valamit elnéztem, ezt is ha átnéznétek megköszönném. Főleg a táp kábeleiben nem vagyok biztos.
Segítségeteket előre is köszönöm!