64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Puhos #56244 Tápból én ezt vagy ezt venném. -
VJP #56243 Hali!
Egy kis segítséget kérnék. Egy gépet kell összedobnom teljesen nulláról, és mivel még sosem csináltam ilyet a segítségeteket kérnék hozzá. Főleg játékra lesz használva. Én erre gondoltam:
Alaplap: ASRock P67 Pro B3
CPU: Intel Core i5 3.3GHz dobozos Socket 1155 i5-2500K
CPU ventilátor: Cooler Master Hyper 212 Plus Univerzális CPU hűtő (RR-B10-212P-GP)
Ram: 8GB 1333MHz DDR3 RAM Corsair Dominator kit (CMX8GX3M4A1333C9) (4X2GB)
VGA: Gigabyte GV-N570OC-13I 1280MB GDDR5 PCIExpress
HDD: 1TB WD 3.5" Caviar Blue WD10EALX SATAIII 32MB cache winchester
DVD meghajtó: ASUS DRW-24B3LT SATA DVD író fekete OEM
Táp: ADATA AHM650-BZ-CEU 650W ATX tápegység
Ház: Cooler Master HAF 912 Plus táp nélküli fekete ház (RC-912P-KKN1)
VGA-val kapcsolatban nVidia-s vagyok, nem szeretnék ATI-t.
A keretet egy kicsit túlléptem, tehát drágább cuccokat nemigazán szeretnék bele.
A kérdéseim:
A memóriában nem vagyok biztos, hogy kell-e 8 GB de a 4-et kevésnek érzem, 6-ot meg össze kéne válogatni (2x1GB + 2x2GB), nem tudom megéri-e.
Ezeken a cuccokon kívül kell még valami vennem?, itt most főleg kábelezésre gondolok, de bármi jöhet.
Próbáltam nézni, hogy minden passzoljon mindenhez, de hátha valamit elnéztem, ezt is ha átnéznétek megköszönném. Főleg a táp kábeleiben nem vagyok biztos.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#56242 hát azt sok féle képpen lehet tiltani. minnyá' ott van pl az IP vagy MAC address filter. én ott kezdeném. -
#56241 Az egyik ismerősöm kérdezi,hogy a router beállításoknál mit kell engedélyezni hogy egy másik gépen is legyen net?
Mert eddig volt neki ,csak a routerbe letiltották és most csak laptopon van net! -
Malganis #56240 a probléma megoldva mindent lepróbálva arra a következtetésre jutottunk h az alaplap a rossz tehát nem úszom meg némi kábelcserével :S -
#56239 probléma megoldva, bár fogalmam nincs hogyan :) -
#56238 ha tudsz várni fizetésig akkor sztem 20 körül tudok rá vevőt :)
csak ennyi van benne? alaplap, proci, mem? jól látom h ebben van agp kártyának is hely? :) -
#56237 Sziasztok! A hangtechnikával lenne egy kis probléma, tud valaki esetleg segíteni? A felszerelés: Logitech Z-5500 + Creative SB X-Fi Surround 5.1 USB + Optikai kábel
Fogalmam nincs mi baja, a Z-5500 azt írja hogy nincs optikai jel egy másodpercig, pedig már elvileg szól a zene, az 5.1 a testeren belül sem üzemel, az 5.1es filmekben nincsen párbeszéd csak egyéb hangok, és például a Dirt3ban sincs hangja a beszédnek, de minden egyébnek igen...
Itt egy szemléltető videó:
-
Malganis #56236 próbáld meg vkinek eladni ugy jobban jársz és szeintem kihozható beléőle olyan 25e -
#56235 hát kereskedő biztos nem ad érte annyit, bizományiba is max szerencséd lesz ha 15ezret ad érte....szerintem -
galik #56234 Szeretném elpasszolni a régi cuccaimat egy használt gép kereskedőnél. ASRock 4CoreDual-SATA2, Intel Core 2 Duo E4500 2200 MHz, Kingston 2X1Gb ddr2 800Mhz. Megér ez Kb 30-20 ezret? -
Malganis #56233 nincs mit örülök hogy segíthettem :D
enjoy
-
#56232 müködik, akkor ugynézki az international verzió nem tetszett neki....köszi -
#56231 hát énis onnan szedtem, nah de mindjárt kiderül :) -
Malganis #56230 az hbogy ez a hivatalos oldalról való:D -
#56229 Én ezt próbáltam, mi a külömbség?
270.61-desktop-win7-winvista-64bit-international-whql.exe
-
Malganis #56228 http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-270.61-whql-driver.html
Ezt próbáld meg -
#56227 Üdv! Nekem olyan kérdésem lenne hogy mit tehetek olyankor, ha videókártya drivert akarok frissiteni, leszedem a win7 64 verzióhoz valót, whql-t. de telepitésnél azt irja ki hogy nem támogatja ezt a windowst, Geforce 9800GT a videokari, és win7 professional 64bit a rendszer....ilyet még nem láttam -
Malganis #56226 én az ata kábelekcseréjére gondoltam -
TomBond #56225 Szerintem gondolkozz el egy tápcserén. -
Malganis #56224 sziasztok
több kérdésem is van,amikre lehet hjogy a válasz a rossz lesz mivel egy nem mai gépről van szó:
1. A boot résznél lelassul a gép és ezt írja 80 ide conductor cable not installed--ez mit jelent?? (utána megy tovább de nagyon lassan dolgozik a windows alatt is)-és hogyan oldhlató meg?
2. ha felrtakom a gép oldalát akkor nem ad képet ha leveszem és nekidöntöm semmi baj sincs-lehet hogy valami zárlatot okoz vagy csak kevés ganét kap a táp?
3.h kis kattogást hallok a winyótól ez valószínű az olvasófej kopásamiatt van ebböl adódóan vagy fagy vagy nem a gép-a kérdés az lenne h ugyanazon a winyón a másik partíció adatait le tudom menteni, ha veszek egy másik winyótés arra rakom a win-t és a jelenlegit meg másodlagosként használom?
segítségeteket előre is köszönöm! -
Ironman2 #56223 Végül is a laptopot nem játékra találták ki -
Athem #56222 1 hónap is lehet. nekem egy winyót 3 hét alatt cseréltek mert rossz volt gyárilag. -
#56221 Nekem is ilyen van a Thinkpadben. Nem tudom, minek felel meg, de azt igen, hogy semmi nem megy rajta, pl. HL2 minimál detailon beszaggat. -
#56220 próbáld meg újra rakni az alaplapi drájvert amiben az usb van, vagy ha van drájver a pendrájvhoz, akkor azt is. -
#56219 Először én is erre gondoltam. De más USB-s eszköz gond nélkül megy ezekről a csatlakozókról. A pendrive meg gond nélkül megy más gépen.
Én oprendszer problémára gyanakszom. Csak most behalt az optikai meghajtó. Szal újra se tudom telepíteni.
Ezzel kapcsolatban másik kérdés: valaki nem tudja hogy ennek a javíttatása(még garanciás a gép)kb mennyi idő? -
Ironman2 #56218 Help pls! Vettem laptopot Dell Vostro 1015-ös,4 gb ram,500 gb hdd,Intel GMA x4500mhd grafikus processzorral.A grafika kb melyik mai videókártya szintjének felel meg?(ati,nvidia) Jo választás volt a laptop? Mostani játékok mennyire futnak rajta? -
Athem #56217 Utána néztem a dolgoknak,és kontakt hibára gyanakszom. -
#56216 K50ID -
Athem #56215 Ha lan-t szeretnél két gép közt akkor -> RJ-45 kereszt (crossover) bekötés -
Athem #56214 Milyen routered van Wifi-s?
Nézd meg nem e fut valami háttérbe amiről nem is gondolnád, hogy az e. -
Athem #56213 K50i micsoda? (http://support.asus.com/download/ModelList.aspx?SLanguage=en&keyword=k50i&type=1)
-
#56212 Lynksys routernél hol lehet megnézni a tűzfal beállításokat? -
#56211 Minden valamirevaló tűzfal kiírja. -
#56210 Sziasztok!
Hogy tudnám megállapítani mi szopja le teljesen le a netem feltöltését?(minden progit amiről tudok torrent,steam stb. kilőttem) A cfosspeedem jelzi ki hogy az egész feltöltési sebességem el van foglalva. Valami ötlet? :) -
#56209 Valaki nem tudja röviden leírni, hogy oldjam meg ezt?
Van két gépem és csak 1 lan kábel. Szeretném az egyik gépem átvezetni és továbbadni a jelet. XP-n. mindkettőben két hálókártya van. Hogy lehet a legegyszerűbben megoldani? -
#56208 igen. -
Athem #56207 Mindegyik USB porton ez a helyzet? -
#56206 Helo
Van egy 16GB-s emtec pendrive-om amivel az a gond hogy a gépem (asus k50i oprendszer win7 HP 64bit)felismeri kb 2 másodpercre, aztán mintha kihúztam volna eltűnik, aztán megint felismeri...
Más pendrive-al,külső vinyóval gond nélkül működik. Ez a pendrive más gépen szintén gond nélkül működik(régen nekem is jól működött).
Valakinek valami ötlet hogy ez mitől lehet?
(ha nem muszáj akk a gépemet mem telepíteném újra) -
Chakotay #56205 Ez a minden fél-e openGL,directx a,b,c és hasonló grafikai motorok miatt van,Sokszor meg döbbentő hogy a videó kártyák driver frisitéseikböl hogy kihagynak egyes játékok támogatottságokat.A hiba jelentésből ki lehetne silabizálni hogy mi nem fekszik neki.Valószínűleg driver probléma lesz.