!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:W SÜRGÕS Segítség kellene!! Estére már mûködnie kell. :Y
A tv tuner gond.
Egyik napról a másikra nem akarja felismerni a Pinnacle tv tuner USB 340e "kártyámat" a Windows Média Center.(Win7) azt írja: "kis türelemet tunerek keresése" és nem tûnik el...(félórára otthagytam és ugyan úgy, "kis türelmet...")
És most fel tettem a TVCenter 6.4.0.784-et, de nem akar elindulni, még a varázsló sem jön be. És amikor beindítom a programot, a fõkép megjelenik és utána semmi, ráadásképp a folyamatokból nem tudom bezárni, ha egyszer el lett indítva...
És a korábbi változatokra meg hibát ír ki telepítés közben, és leáll.
Sok oldalon próbálkoztam, de senki se válaszolt....
Tud valaki segíteni? Vagy esetleg olyan programot, ami felismeri a tuner-t és fel is lehet venni vele. :R
Másik gépen mûködött. Azon XP van.
http://goo.gl/gd6Zi5
Van egy Acer Aspire 5738DG laptopom. A gond az, hogyha elindítok egy játékot, kb. 10 perc múlva leáll a komplett gép.
A fura az, hogy ezt régebben nem csinálta, és a super mariótól kezdve a crysisig mindennel ez történik. Ötlet hogy mi lehet a hiba?
Elõre is köszi!
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Tudna nekem valaki olyan oldalt mutatni, ahonnan könnyen, és gyorsan le lehet tölteni videókat, amik mozgássort mutatnak be, jó minõségben, és NEM widescreen-esen?
Olyan mozgássor kellene, ami a lehetõ legtisztább, és sokféle szín van a mozgó dolgon.
Kösz elõre is.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
kicsavaroztam de hátra felé nincs helyhogy kivegyem fölfelé egy 5 mm rész
miatt nemférki ,vanolyan hogy egybe van épitve gyárilag?
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Mitõl van az, hogy a youtube-os videókat zölden jeleníti meg az asztali gépem? Hang van, kép az folyamatosan zöld.
Ha rámegyek a show video infora, azt írja, hogy undefined video rendering. Tehát meghatározatlan videó renderelés.
Flash player a legújabb elvileg. Bár nem tudom, hogy bõvítményként-e.
Megpróbálom a gépben a cuccokat portalanítani, kihúzogatni amit lehet, és visszatenni, ki tudja, talán megjavul. Csupa logikátlan dolgot csinál a gép, pl.: internet kábelt bedugtam, volt internet, egy óra múlva nem és az istenért sem volt jó, bármit csináltam. A kábelt megcseréltem (ami a laptopban volt, azt átraktam a routerbe és fordítva), s így megjavult...ki érti ezt.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Érdekes, mert amúgy semmi baja a gépnek, minden mûködik.
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Van édesanyámnak egy Asus eee pc 2g surf-je mostanában szarakodott hogy amikor vmit usb-n keresztül csatlakoztattunk akkor feljött a tipikus hibaüzenetes ablak (ahol választani lehet 3 lehetõség közül, mégse, próbálja újra, folytatás) gondolom ismeritek ezeket, na újra raktam mert már lassú is volt meg ilyesmi, most friss szûz rendszerrel is ugyan ez van. másolom a hibát
Windows-No Disk
Exception processing message c0000013 parametes 75b6gf7c 4 75b6bf7c
és akkor megyek a mégse-re 2 perc múlva ki dobja újra, a próbálja újra-nál is ezt csinálja meg a továbbnál is, ha kihúzom, és újraindítom akkor tökéletes.
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Van egy tms b209-es mp4-em,sd kartya megy bele;kerdesem az lenne h hany gb-os kartyat bir el max?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Kösz!
Desktop Screen Record 5
Extra Screen Capture Free 7.0
1AVCapture 1.8.7.00
soroljam még a google találatokat? 😊
All hail the double x!
Tudna valaki egy olyan programot ajánlani,amivel képet és videót tudok készíteni arról ami éppen a monitoromon látok,csinálok?
Kösz!
All hail the double x!
Ja és az f-et meg teranak nevezd el ne földnek 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
All hail the double x!
nna most az a helyzet, hogy amikor hozzá akarom adni a C-hez, ott nem engedi hogy hozzá adjam egyzserûen nem jelenik meg a plusz terület. a D-hez vissza tudom csatolni, de a C-hez nem...
hogy az anyámba kéne csinálni?
All hail the double x!
- a bankkártyádat erõs mágneses mezõ érte és letörlõdött
- hibás a leolvasó
- rendszerhiba
- nincs fedezet a kártyádon
- lejárt/letiltódott a kártyád
- a Nagy Testvér (CIA, KGB, Moszad, MI5, szabadkõmûvesek,...) játszadozik veled 😉
A modern idõk velejárója. Aki bináris számokban tartja a vagyonát készüljön fel hasonló helyzetekre. Mi lesz majd, ha ledobnak valami EMP-bombát... ...káosz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nekem mondjuk laptopon bedugom és érzékeli meg megy egybõl.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Erre van megoldás,mert régen is ez gond volt.(Nem értem miért friss win 7)
A megoldásra sajnos nem emlékszem.Nem tud errõl valaki valamit,hogy mit kellene állítani?
Next PC upgrade: 2022
Rádugtam 2 monitort egy nvidia kártyára (gtx 460).
A kérdésem a következõ lenne:
Hogy lehet úgy beállítani, hogy a kép folytatódjon a 2. monitoron, tehát ne csak kiterjessze és akkor át tudjak oda húzgálni ablakokat, hanem konkrétan a 2 monitor együttesen adja ki a képet.
Elõre is köszi a tippeket!
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
Official - Neelix - Expect What
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10