!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!!!

:W SÜRGÕS Segítség kellene!! Estére már mûködnie kell. :Y

A tv tuner gond.
Egyik napról a másikra nem akarja felismerni a Pinnacle tv tuner USB 340e "kártyámat" a Windows Média Center.(Win7) azt írja: "kis türelemet tunerek keresése" és nem tûnik el...(félórára otthagytam és ugyan úgy, "kis türelmet...")
És most fel tettem a TVCenter 6.4.0.784-et, de nem akar elindulni, még a varázsló sem jön be. És amikor beindítom a programot, a fõkép megjelenik és utána semmi, ráadásképp a folyamatokból nem tudom bezárni, ha egyszer el lett indítva...
És a korábbi változatokra meg hibát ír ki telepítés közben, és leáll.

Sok oldalon próbálkoztam, de senki se válaszolt....

Tud valaki segíteni? Vagy esetleg olyan programot, ami felismeri a tuner-t és fel is lehet venni vele. :R

Másik gépen mûködött. Azon XP van.

Piszkos  Fred
Kikapcsol.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

[HUN]FaTaL
Kikapcsol teljesen? Mert akkor táp lehet. Ha megfagy akkor meg így elsõre vgara tippelnék.

http://goo.gl/gd6Zi5

Piszkos  Fred
Haló mindenkinek!
Van egy Acer Aspire 5738DG laptopom. A gond az, hogyha elindítok egy játékot, kb. 10 perc múlva leáll a komplett gép.
A fura az, hogy ezt régebben nem csinálta, és a super mariótól kezdve a crysisig mindennel ez történik. Ötlet hogy mi lehet a hiba?
Elõre is köszi!

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Üdv!
Tudna nekem valaki olyan oldalt mutatni, ahonnan könnyen, és gyorsan le lehet tölteni videókat, amik mozgássort mutatnak be, jó minõségben, és NEM widescreen-esen?
Olyan mozgássor kellene, ami a lehetõ legtisztább, és sokféle szín van a mozgó dolgon.
Kösz elõre is.

Lacee86
Hát elég fura lenne, ha nem lehetne kivenni...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Mr Csé
létezik olyen hogy egy házbol nemlehet kivenni a tápot?
kicsavaroztam de hátra felé nincs helyhogy kivegyem fölfelé egy 5 mm rész
miatt nemférki ,vanolyan hogy egybe van épitve gyárilag?

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Operánál, Firefoxnál se megy.

Üdv!
Mitõl van az, hogy a youtube-os videókat zölden jeleníti meg az asztali gépem? Hang van, kép az folyamatosan zöld.
Ha rámegyek a show video infora, azt írja, hogy undefined video rendering. Tehát meghatározatlan videó renderelés.
Flash player a legújabb elvileg. Bár nem tudom, hogy bõvítményként-e.

[HUN]FaTaL
Tápcsere.

Harly18
De akkor miért kapcsolna ki azonnal? A gomb maga nem ragad be, ha erõsen benyomom nem reagál azonnal, de nem ragad be, hogy emiatt le is álljon.

Megpróbálom a gépben a cuccokat portalanítani, kihúzogatni amit lehet, és visszatenni, ki tudja, talán megjavul. Csupa logikátlan dolgot csinál a gép, pl.: internet kábelt bedugtam, volt internet, egy óra múlva nem és az istenért sem volt jó, bármit csináltam. A kábelt megcseréltem (ami a laptopban volt, azt átraktam a routerbe és fordítva), s így megjavult...ki érti ezt.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

nem akarok hülyeséget írni, de lehetséges, hogy már eleve a kérdésedben ott a válasz: a bekapcsológomb rossz, beragadhatott(?)
bardocz
ÉS azért hagyja abba egy idõ után, mert nem próbálja többször olvasni ott?
Érdekes, mert amúgy semmi baja a gépnek, minden mûködik.
valószínüleg a merevlemezed szektor hibás, mikor egy szektort beakar olvasni arra a szektorra megy ami hibás, és amiatt kattog

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

bardocz
A gépet, amikor bekapcsolom, akkor valami kurvahangosan kattog benne, meg zörög, majd egyszercsak leáll. Mi a fene lehet ez?
Harly18
Jól tudom, hogy van olyan kütyü, amibe bele lehet tenni a sima pc merevlemezét és azt usb-n keresztül egy másik géphez csatlakoztatni? Ilyenkor le lehet menteni az adatokat gondolom.

Harly18
Egy kis számítógépes gondom van. A gép egyik napról a másikra kitalálta, hogy nem indul be. Tegnap többször kellett megpróbálni a bekapcsolást, s a gombot is nagyon sokáig kellett nyomni mire reagált, s végre beindult a gép. Semmi baja nem volt utána, mûködött rendesen. Ma akarom bekapcsolni, és megint ezt csinálja, annyi különbséggel, hogy már egyáltalán nem indul be. Minden ötödik gomb nyomásra nehezen beindul, pár másodpercig megy, ventillátor is megy, és leáll. Belenéztem a gépbe, semmi fura nem látszik, vírus nem volt a gépen, nem tudom mivel lehet a baj. Volt egy DVD a meghajtóban, mikor bekapcsol pár másodpercre, akkor tekeri ezerrel és nyekereg rendesen, de nem tudom kivenni a lemez sehogy sem. Gondoltam azzal van baja.

Sziasztok segítséget szeretnék tõletek kérni!
Van édesanyámnak egy Asus eee pc 2g surf-je mostanában szarakodott hogy amikor vmit usb-n keresztül csatlakoztattunk akkor feljött a tipikus hibaüzenetes ablak (ahol választani lehet 3 lehetõség közül, mégse, próbálja újra, folytatás) gondolom ismeritek ezeket, na újra raktam mert már lassú is volt meg ilyesmi, most friss szûz rendszerrel is ugyan ez van. másolom a hibát
Windows-No Disk
Exception processing message c0000013 parametes 75b6gf7c 4 75b6bf7c
és akkor megyek a mégse-re 2 perc múlva ki dobja újra, a próbálja újra-nál is ezt csinálja meg a továbbnál is, ha kihúzom, és újraindítom akkor tökéletes.

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

setuh
Sziasztok!
Van egy tms b209-es mp4-em,sd kartya megy bele;kerdesem az lenne h hany gb-os kartyat bir el max?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Jó,csak nem tudtam,hogy hogyan keressek rá,így egyszerûbb volt!!
Kösz!
én hypercamet használok
pxxl
Easy Video Capture
Desktop Screen Record 5
Extra Screen Capture Free 7.0
1AVCapture 1.8.7.00

soroljam még a google találatokat? 😊

All hail the double x!

Sziasztok!
Tudna valaki egy olyan programot ajánlani,amivel képet és videót tudok készíteni arról ami éppen a monitoromon látok,csinálok?
Kösz!
[HUN]FaTaL
Múlt? Abbahagytad?😊

pxxl
fasza ez a program 😊 most kaptam szét az új vinyómat vele 😛 <#eljen>

All hail the double x!

w77d
él még bennem a flightsimes múlt.. terrain XXD

[HUN]FaTaL
Használj paragon partition managert az engedi.

Ja és az f-et meg teranak nevezd el ne földnek 😄

w77d
hát ez az hogy nem engedi, csak a D-hez visszacsatolni...

pxxl
elvileg most hogy felszabadult az az 5 giga, így meg tudod növelni a c területét valahogy. átírod vagy huzogatsz valami csúszkát. nem vágom ezt a programot 😊

All hail the double x!

w77d
srácok a partícióimat szeretném buherálni. A D partívióról leszedtem egy kb 5 gigás részt, azt szeretném hozzáadni a C-hez...

nna most az a helyzet, hogy amikor hozzá akarom adni a C-hez, ott nem engedi hogy hozzá adjam egyzserûen nem jelenik meg a plusz terület. a D-hez vissza tudom csatolni, de a C-hez nem...

hogy az anyámba kéne csinálni?

pxxl
persze mágnes...a legerõsebb mágnesek is csak többszöri áthúzás után törlik a bankártyát 😊 vót a tévében <#idiota>

All hail the double x!

Dj Faustus
Pár lehetõség (bár egyes esetekben más hibát adna vissza a gépezet):
- a bankkártyádat erõs mágneses mezõ érte és letörlõdött
- hibás a leolvasó
- rendszerhiba
- nincs fedezet a kártyádon
- lejárt/letiltódott a kártyád
- a Nagy Testvér (CIA, KGB, Moszad, MI5, szabadkõmûvesek,...) játszadozik veled 😉

A modern idõk velejárója. Aki bináris számokban tartja a vagyonát készüljön fel hasonló helyzetekre. Mi lesz majd, ha ledobnak valami EMP-bombát... ...káosz.

Willenbrock
Látom már hogy rossz helyre írtam de feldühített ez a kis közjáték.

MR ME
milyen vga van benne?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Willenbrock
Most voltam a Tescoban vásárolni és fizetéskor MEG KELLETT SZÉGYENÜLNÖM ugyanis nem fogadta el a kártyámat a terminál.Hitetlenül mentem az ATM-hez és ott is így jártam:a kódot elfogadja beveszi a kártyát de még egyenleget sem ad:"A tranzakció nem lehetséges".Tegnap néztem meg és volt rajta-még ma is vásároltam vele 1-2 ezer forintért.Semmiképpen nem üres az egyenleg.Mi lehet a baj?(Holnap mindenképp bemegyek a fiókba-meg kellett szégyenülnöm-felháborító)

Jobb klikk / felbontás. W7-ben legalábbis.
Nekem mondjuk laptopon bedugom és érzékeli meg megy egybõl.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Solten
és ne fürgyé' le

Saor Alba

kifli
Vedd meg.

ne töcsé' le 😄
grebber
Ha töltök le vagy fel torrentel (teljesen mindegy milyen nevezetû) egy idõ után szétfagy a gép.
Erre van megoldás,mert régen is ez gond volt.(Nem értem miért friss win 7)
A megoldásra sajnos nem emlékszem.Nem tud errõl valaki valamit,hogy mit kellene állítani?

Next PC upgrade: 2022

David8
Hali!
Rádugtam 2 monitort egy nvidia kártyára (gtx 460).
A kérdésem a következõ lenne:
Hogy lehet úgy beállítani, hogy a kép folytatódjon a 2. monitoron, tehát ne csak kiterjessze és akkor át tudjak oda húzgálni ablakokat, hanem konkrétan a 2 monitor együttesen adja ki a képet.
Elõre is köszi a tippeket!

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW

van egy olyan problémám hogy beteszem a vidokártyámat a gépbe (FX5600) és nem vesszi észre a monitor ! De ha egy 64 mb os videokártyát teszekbe azt meg észre veszi

Official - Neelix - Expect What

Shiwo
Hali!

Beszúrom ide is kérdésemet, mert itt nagyobb tán a "forgalom"

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

CharrDen
Ja és emellé fontos lenne hogy ne lassítsa be a gépet.

CharrDen
Ingyenes kéne, de nincs túl sok idõm utána olvasgatni és próbálgatni, túl sok van. Olyan kéne, amit ha felrakok megy magától, nem igazán kell belenyúlnom és "jó" is.

Igazából ugye 100%-os védelem az nincs. Én most NIS2010-et használok. Sokan dicsérik az ingyenesek közül az AVAST-ot /5-ös verzió/, persze ez mellé kell egy jó tûzfal is. Az XP tûzfal nem ezek közé tartozik. A Win7 tûzfala viszont már sokkal jobb mint az XP-é. A CIS /comodo internet security/-rõl is jókat lehet olvasni. Igazából van választék, olvasgass utána neked melyik a szimpatikus, töltsd le próbáld ki. Ha viszont fizetõset keresel abból is van bõven. Soknak van próbaverziója 15-30 nap. Kipróbálod és ha tetszik meg úgy érzed, hogy neked bevált/beválhat akkor meg kell venni. Remélem tudtam segíteni. Még valami ha a rendszer visszaállításod be van kapcsolva, akkor azt kapcsold ki.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

CharrDen
Holnap fogom megnézni, köszi a segítséget. Milyen "valós idejû védelmet" nyújtó programot tudsz ajánlani, ami jó?

Ezt le tudod futtatni valós idejû védelem mellett is! Amíg futtatod addig azért ha lehet nem töltsél le semmit. Az mbam talált valamit?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

CharrDen
Ez a kaspersky ez vírusírtó? Mármint ez a virus removal tool. Azt tudom, hogy van ilyen vírusírtó. Ez azt is észreveszi, ha esetleg letöltenék valamit, vagy megnyitnék valamit ami vírusos?

CharrDen
Rendben, és mit ajánlanál? És ezeket honnan töltsem le? (elég sok jött, nem akarok még valami fake verziót is letölteni ami csak rontana a helyzeten.