Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Kongy
    Üdvözlet!

Az lenne a problémám, hogy a jelenlegi PC-met rákötöttem HDMI-vel egy Full HDTV-re. Eddig nem is lett volna gond, ment szépen a gép egész délután, de aztán volt egy áramszünet, és azóta megőrült a gép v az áramforrás nem tudom, mert egyszerűen a gépem nem akar bebootolni, bejön a boot képernyő, és újraindul, és újra, és újra. Ezért átvittük másik szobába, másik elosztóra, normál monitorra, és tökéletesen működik, mintha mi sem történt volna (most is erről a gépről írok), és egyszerűen nem tudom hogy mi lehet a problémája... Mikor kihúztuk a gépet erősen rázott az elosztó. Lehet h túlfesz. volt és azért nem akart a gép bebootolni, v vmi más lehet a háttérben? Pls segítsetek, mert így nem lesz Full HD glory. :S