Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • X Revenge
    Sziasztok!

A következő lenne a problémám:
    Az asztali gépem és a hozzátartozó monitor egy hármaselosztóra van rákötve.
    Az elosztó kapcsolójára még pár hete ráesett egy tárgy, ami egy pillanatra megszakította az áramot, emiatt a számítógép azonnal lekapcsolt. Utána próbáltam bekapcsolni, de semmi sem történt, majd vártam egy kicsit és tettem egy újabb kísérletet a bekapcsolásra, de teljesen eredménytelenül. Kiszereltem a tápot (biztos az adta meg magát, mert valószínűleg túlfeszt kapott), amit elvittem a helyi számtechüzletbe, ahol kimérték és megállapították a tápnak semmi baja (még csak feszültség ingadozás sincs), szóval jó eséllyel az alaplap szállt el. Ezt követően bevitettem hozzájuk a komplett gépet. Ők visszarakták a tápot és valamit még megpiszkáltak a gépen és bár a probléma forrását nem tudták megmondani, de ezt követően tökéletesen működött a PC.
    Egy ideig jó is volt, de tegnap bedugtam egy hajszárítót kikapcsolt állapotban az elosztóba miközben ment a számítógép, amitől az ismét lekapcsolt és a cirkusz kezdődött előröl. Most megint ott tartok, hogy nem tudom bekapcsolni. Mivel tudnám orvosolni a problémát?