Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hi, billentyűzet mátrixon megszakadt szálak javítására mi ajánlotok?
Hallottam valami ezüst vezető ceruzáról, de pl tuning témákban általában vezető grafitról van szó... A grafit az alapból vezető, szal elvileg a sima ceruzának is jónak kéne lennie, jól gondolom?
Amúgy most alufóliacsík+szigszalag combo van, illetve egy másik szálon meg egy vezetékkel oldottam meg, szintén szigszalaggal rögzítve, de így elég gázos(nyomódik a 3 lap, és emiatt pl a space-t néha nem adja be), sőt közbe megszakíthattam még egy szálat, mert 3 billentyű ami eddig jó volt most szar lett.
Ja, plusz még egy kérdés: 1-2mm hosszan oldalirányban szakadt szalagkábellel mit lehet kezdeni? :D
Előre is thx a válaszokat, de plz olyassmivel kíméljetek, hogy vegyél másikat, mert van itthon amúgy vagy 10, viszont egyik sem ér fel a pár éve kóla áldozatául esett G15-ömmel, amit most hirtelen felindulásból megpróbáltam újra életre kelteni :)
(Mire a végére értem már kezdenek is szarakodni az érintett billentyűk :C)