Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok!
Így jártam az Acerrel esete: 2 hete vettem egy Acer aspire 5552G notebookot, előre telepített win7 home premiummal.
Fájdalommal konstatáltam, hogy annyira gagyinak nézik a felhasználót, hogy szerintük egy partíción kéne az adataimat tárolni az oprendszerrel.
Mivel a kulcs a win7-hez ott figyel a laptop alján egy matricán, gyorsan még aznap újra is raktam.(Az, hogy hibátlanul menne, nem fedi a valóságot egyébként)
1 hét múlva a windows elkezdett figyelmeztetgetni, hogy a kulcsom nem jó. Felhívtam a Microsoftot, mire ők: ez special edition, hívjam fel az Acert.
Acer azt mondja, hogy ha nem raktam volna újta, valami ALT+F10 kombóval (ha jól emlékszem) újra lehetett volna húzni, de így viszont ők max annyit tudnak segíteni,
hogy potom 15K HUF-ért (!) nagyon szívesen elküldenek nekem egy telepíthető verziót lemezen.
Mi a tököt lehet ilyenkor tenni úgy őszintén?