Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • fery02
    Sziasztok!
    Korábban valaki kérdezte, hogy mit kéne állítgatni router-ben, hogy játékokban többjátékos módban ne "NAT státusz: szigorú" felíratot jelezzen a játék.

Nálam is ilyen gond volt pl Dead Space 2-nél.

Aztán láttam, hogy valaki írta, hogy be kell állítani a DMZ-t, de az nem használt az illetőnek.
    Én beállítottam a DMZ-t és nálam el is tűnt az a felirat, meg egyből csatlakozni is tudtam DS 2-ben egy játékba most így hirtelen nappal. Eddig mondjuk éjszaka próbáltam (mégiscsak éjszakai játék a Dead Space 2), de akkor nem akart. Majd ma is megnézem, hogy ugyanyilyen könnyen csatlakozik-e már éjszaka próbálva is.

Kérdésem az lenne, hogy a kézikönyvben meg vannak még adva port számok is, amiket ugye lehet még pluszba forward-olni routerben.

Szükséges még ezzel szórakoznom esetleg vagy "kiváltja" ezt a beállított DMZ?