Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
üdv mindenkinek!
egy olyan kellemetlen problémám volna, hogy Windows Vistát használok/nék, viszont induláskor most olyannal fáraszt egy kékhalálos képernyőn, hogy IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL, a hibakód pedig 0x0000000A (ha a többi része is kell, akkor majd feljegyzem azt is).
Mindössze annyit tettem, hogy lehúztam délután a vinyókat meg a DVD írót is a gépről, majd amikor most este vissza akartam kötni a DVD írót, akkor csinálja ezt a Vista.
Ha Linuxot próbálok indítani a másik vinyómról, akkor az nem kötöszködik az íróval, most is Linux alól írok, és az író is megy.
Korábban is csinálta már egyszer velem ezt, de akkor megoldotta a gondját az, hogy kicseréltem a DVD író tápkábel átalakítóját (nincs a tápon SATA-s cstlakozó, ugyhogy szerencsétlen átalakítóval vagyok kénytelen megoldani).
Ha számít valamit, a szóban forgó vinyók és az író:
Western Digital WD2500AAKS 250GB (ezen van a Vista)
Seagate Barracuda 7200.10 160GB (ezen van a Linux)
ASUS DRW-24B1ST
Remélem nem hagytam ki semmi fontos információt. Még talán azt, hogy semmi drivert, meg programot nem telepítettem mielőtt a hiba előfordult volna.
Valaki találkozott már ilyen problémával?