Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Chakotay #55818 Azt hogy mi a neve nem tudom,mert én csak eredeti Windowst és játékokat használok.A buherált xp-éken nem véletlen van ,hogy meddig van frissítve,mert utána jelent meg ez a frissítés.Az esetet csak példának írtam én is csak olvastam róla.xp-ét is gyárit használtam,de le tiltottam a frissítőt,mert annak van egy kis "mindig adni valamit a pénzedért"szaga.A tényleges és hasznos frissítések a javító csomagokban van.Most win 7-et használok és csak az sp1 el farisitettem,az egyéb frissítést le tiltottam.Ha a minden fél-e csip-csup frissítések hasznosak lennének,nem lenne szükség javító csomagra.Fejlődik a technika és elkezdte ki forrni magát a Win7 is ,így bizonyára meg jelenik hozzá hamarosan a 2-ik javító csomag is,de inkább az új rendszer a Win 8,abba már javítva lesz a Win 7 minden hibája,mint a Win 7-el javították a Vista minden hibáját.