Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Chakotay
    Ha 22 vagy 24 colos monitorod van akkor érdemesebb 1 GB-os GTX460 ast venni.GTX 275-285-öt már esetleg,ha elfekvőben találsz,mert ezeket a kártyákat váltotta le a GTX 460,amelyek 2 éve még felső kategóriás kártyák voltak,immár új chipre épülve ezekből lett a belépő szintű GTS 450.A GTX 460 at szánták a közép kategóriának és a GTX 480-tól pedig a felső kategória,amit ár-érték arányt nézve ma még fölösleges pénz kidobás,majd talán karácsonyra találkozunk vele át nevezve és át árazva a közép kategóriában,akkor esetleg már meg éri az árát.Van még a GTX 560 Ti ami szintén egy üzleti fogás,egy gyárilag tuningolt GTS 450 de nem éri el a GTX 460 as szintjét.Atalában most már ha egy kártya az nvidiánál nem GTX néven futtatnak,hanem más betűkkel kooperálnak akkor az általában valami köztes meg oldásra épült üzleti fogás.Egyébként nem arról van szó hogy a játékok nem mennének a GTS 450-en,pl per pillanat nekem most az egyik gépemen gyárilag húzott GTX 260-as kártyám van 896 Mb-vel,ami így húzva a GTX 275-nek felel meg,vagyis most már majdnem hogy a GTS 450-nek ami csak egy kicsit gyorsabb.Tehát mint írtam hogy amíg a játék gyártók nem találnak ki új grafikai motort,addig el lehet játszani szépen ezekkel is pl. most játszom CRYSIS 2-vel és 1920X1080-as felbontásban gyönyörűen szaggatás nélkül fut a játék(mindig ki lőnek,mert megállok bámészkodni,hogy milyen szép a grafika)de ez a kártya már azért csak kifutott példány és elég neki egy kis grafikai fejlesztés,hogy haza vágja.Viszont a GTX 460 az még el bír egy kis ilyen vagy olyan fejlesztést jövő karácsonyig.Tehát ha még is kártyát kéne vennem ma,akkor egy gigabyte(mert személy szerint én leginkább ezt tartom a leg megbízhatóbb márkának)GTX 460-at vennék amin 1 GB ram van.De a GTS 450-el ott lennék ahol most vagy.Vagy is ha GTX 275-öt szeretnél venni(már ha lehetne még kapni) akkor ugyan ott vagy mintha GTS 450 et venél,ami csak egy picit erősebb mint a GTX 275,de a GTX 460 as sokall erőseb mint a GTS 450.