Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
sziasztok!
barátnőmnek újratelepítettem a gépét,de olyan szar xp telepítőt kaptam,hogy eleve be sem bootolta a telepítőt,xp-ből kellett elindítani a telepítést,és miután felmásolta a fájlokat,csak az újraindítás után sikerült a telepítést megkezdeni,de meg sem kérdezte a telepítő,hogy melyik meghajtóra akarom,vagy valami,a H meghajtóra tette egyből,ami a másodlagos meghajtón van. na mind1 mondom,akkor ami volt a c-n rendszer,azt leformázom,hisz úgyis a H-n van a szűz xp,leformázni nem tudtam a c meghajtót,így kézzel kitöröltem amit tudtam,még a rejtett fájlokat is,hogy legyen sok helye,aztán meg kiderült,hogy mivel az indítófájlokat akkor is az elsődleges meghajtóra rakja,így azokat kitöröltem sajnos,amit akkor még nem tudtam,és hiába másoltam fel az ntldr-t meg a boot.ini-t,nem lett jó.aztán mivel már az xp telepítőt sem tudtam elindítani,ezért elhoztam a másik winchesterét és itthon felraktam az xp-t,flottul ment meg minden,de hazavitte és bootoláskor mindig újraindul neki. mitől lehet ez? elvileg hardverhiba nem lehet,hisz előtte egy működő rendszere volt neki,de sajnos az újratelepítés már szükséges volt,tehát ram,alaplap,proci,ilyesmi elvileg jó neki. drivereket direkt nem raktam fel,mondom majd azt ő felrakja,telefonos segítséggel max vagy valami,de mondom,az a windows,ami nálam még jól működött,nála már nem bootol be,még az xp-s bootképernyő sem jön be,hanem előtte újraindul neki mindig. gyanítom,hogy a boot setupban kéne valamit állítani. egy 80-as pata western digital vinyóra raktam neki az xp-t és a másik vinyót nem dugta be (a másodlagost). mit lehet tenni? gondolom az nem baj,hogy amiket a windows feltelepít alapból drivereket,azok az én hardvereimhez rakta fel,és nem az övéihez,mivel volt már olyan,hogy elvittem egy vinyómat haveromhoz,és nála is bebootolt a vinyóm.