!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem károsítja a gép többi részét , nah meg úgy is csak windows telepítésre használtam, azt majd nyomom pendrive-ról !
Bocs a dupla hsz-ért !
Mindenkinek további szép napot !
Bár garanciális a hiba , nem fogom elvinni, mert akkor ott dekkolna a gép is jó ideig ,most bánom hogy nem kivehetõ dvd-rom van benne !
Azért köszönõm az eddigi segítséget , és a tanácsokat !
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Hát ha így lenne , akkor a eredeti lemezeket pl driver lemez , mért játssza le ?
Gondolom ha mégis karcos , amit én rajta nem látok , csak a teljes dvd rw cseréje oldhatja meg a problémámat <#idiota>#idiota>
am sztem te rendesen kitakarítottad, és faszán összekarcoltad a fejet 😊
All hail the double x!
Csak sokáig nem használtam a dvd írót , akkor elég koszos volt , fõleg a tálca
Akkor le takarítottam , elég poros volt fõleg a tálca meg a fej , azóta csinálja ezt
Most nem koszos , se a tálca rész , se a olvasó fej része
De még sem takarodózik olvasni a írót lemezeket
Hol lenne még érdemes ki tisztítani ? és mivel ? ha a tálca részen nincs kosz ?
Jah igen és ere a müveletre mit aján(latok)lasz ?
vagy te hogyan szokt(tátok)ad ki pucolni ?
am valszeg koszos, ki kéne tisztítani, régi?
A gond ami miatt hozzátok fordulok , hátha tudtok mondani valami okosat , mert én már mindennel próbálkoztam
A gondom van egy asus laptopom (k70io),eben van a probléma , ugyan is a dvd-rw je mostanában
Nem ólvasa a írott lemezeket , egy idõ után , üres rw lemeznek ismeri fel õket
A eredeti lemezeket , pl driver lemez vagy film , jól be ólvasa probléma nélkül , régebben jó volt !
Mi lehet szerintetek a probléma ?
Elég zavaró !
(Remélem jó helyre írok ,ha nem utólag is elnézést kérek )
Remélem lesz , aki tud segíteni
U.I : driver cserére gondoltam, de nem találtam hozzá dvd-rwhez drivet!
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Alapból csak 933 Gb-t lát belõle.
a win aktiválós cucc am azért baszakszik mert elszállt az óra ügye az elem kivételével és megbolondúlt kicsit 😊

Én vettem most egy 1TB-s winyót,át lehet-e másolni a feltelepitett játékokat rá,vagy ujra kell telepiteni az összeset az uninstall miatt? A játékok a D:-ben vannak,az új vinyó meg a G:-n.
Van egy nagy problémám!
Ma hazaértem a suliból,gép bekapcs,de nem történik semmi. Mármint a gép elindul,csak épp nem jelenik meg semmi a monitoron. Tehát még a boot menüig sem tudtam eljutni. (Vinyó hallom,hogy pörög,proci venti,VGA venti is)
Na mind1,gép szétszed,alaplapból kipattintom az elemet,várok 1-2 percet,elem vissza,gép vissza,bekapcs,mûködik,örül. Belépek a Felhasználó fiókomba,erre Win kiírja,hogy Windows nincs aktiválva. Pedig eddig aktiválva volt. Mondom sebaj,újraaktiválom,gép restart,de továbbra is azt írja ki. Ez a problémám kisebbik része (szarok rá,max. újrahúzom az op. rendszert)
A nagyobbik probléma.
Core2Duo E8400 procim van,ami ugye gyárilag 3,0GHz-n megy. Igenám,de ha bootolás közben nyomok egy DEL-t,akkor azt írja ki,hogy 1998MHz-megy. Belépek boot menübe,de minden ugyanúgy van,mint eddig. A szorzó is,meg a szám is,amit tuningoláskor szoktam növelni (nem ugrik be a neve).
Húzva soha nem volt a proci,se a RAM. BIOS-ban már nagyon rég túrkáltam. Ugye nem adta meg magát a procim vagy az alaplap? :S
Mit tudnék vele kezdeni szerintetek? Amúgy a gép most is megy,arról írok,csak ugye a Windows ge*izik,meg a proci 2,0GHz-n megy. Everest is 2,0GHz-t ír rá.
THX a válaszokat ! <#wave>#wave>
Erre bõven elég egy normális táp, ami nem durran el az áramszünettõl meg egy túlfeszvédõs konnektor.
Mivel a hûtõ rámegy LGA775re, így igen.
#53572: Thx a segítséget srácok, nagyon megterhelte az agyamat a tesztek fürkészése, nézegetem itt a cuccokat az új gépemhez, erre a cpu húzás témára meg visszatérek hónap elején, a V8 -at 100 hogy megveszem, viszont a jelenlegi hûtõm kevés lenne ha ekkorát tuningolnák.
Egy utolsó kérdés: Rátudnám e helyezni a V8 -at a jelenlegi alaplapom / processzorra ?
Itt van a legalján néhány adat. Link És ez tényleg az utolsó kérdés.
Avval nem fogsz játszani, átlag 15-30 percet mennek aksiról, szerverhez valók, adatmentésre amíg áramszünet van, hogy le tudd állítani rendesen.
2.5ig szerintem tuti lehet húzni, 3ghz passz, ph-n nézz körül a topicjában, nekem csak 45nm c2d-m volt.
A szünetmentes táp azért kéne, mert az utóbbi idõben sûrübbek errefelé az áramszünetek, engem meg nagyon irritál.
Egy kérdés:
Gyártó: Intel(R) Corporation
Verzió: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz
Külsõ órajel: 200 MHz
Maximális órajel: 4000 MHz
Jelenlegi órajel: 2000 MHz
Típus: Central Processor
Feszültség: 1.6 V
Állapot: Engedélyezve
Foglalat megnevezése: LGA 775
Ezek a processzorom adatai, esetleg tudnám e húzni 2.5 Ghz -ig ? Merész vagyok, 3 Ghz -ig magonként ? Extra rábasznám a CM V8 -as hûtõt.
Scythe Mugen 2
Scythe Ninja 3 (ez még jobb is, de szerintem mugen 2 bõven elég)
Egyelõre alaplapot nézek, processzort + hûtõt. A hûtõt a jövõ hónapban mindenképp megveszem. Ez qrwa jól teljesít a teszteken, és qrwa jól néz ki. És egy kérdés ! Nem tudom ki mennyire van otthon szünetmentes tápok terén, de egy ilyen szerintetek megéri -e a vételt ?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én procit hardverapro.hu-n keresnék.
#53561: Nem tudom, nézd meg hogy kezel e 2 gigás modult, ha igen akkor belemegy, ha jól látom 8 giga.
Itt vannak a támogatott procik listája:link
Viszont akkor, te szerinted mehet bele 4 magos proci ? Tudnál konkrétan ajánlani egyet ami mehet bele ? Csak annyit kérek, hogy ártól független innen kéne keresni egy 4 magost ami jó lenne a gépemhez. Remélem nincs hátránya annak hogy régebbi szériás 4 magos kerül esetleg majd a gépbe, ha a jelenlegi 2 mag után nagy ugrás lenne akkor mindenképp jó.
Csak a GTA IV menjen majd el full graffon. 😊) Apropó holnap hozzák a Sapphire ATI HD5750 1GB DDR5 vga -mat, a processzor vásárlás meg a jövõ hónapban lenne, 4 GB Ramal együtt.
#53560: Háth pedig ha úgy alakul még 4 évig ott lesz a gépemben. 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.