Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok, a nevem Kétségbeesett Felhaszáló.
Szeretnék elmesélni egy történetet. 2-3 hete lehetett hogy a processzorhűtő elkezdett nagyon zajos lenni, mondom sebaj veszek helyette másikat, addig itt van ez a passzív hűtő, berakom azt. Aztán egy hete nem mindig akart bekapcsolni a gép. Egy hosszú sípolással fejezte ki nemtetszését. Először arra gondoltam, hogy végzetesen túlmelegedett a processzor és emiatt nem kapcsol be, de azért próbálkoztam tovább. Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, úgyhogy megpróbáltam megtisztítani a HDD kontaktokat, mert volt már olyan hogy nem ismerte fel az egyik merevlemezt. Jójó hülye próbálkozás volt, elismerem. A gépet hagytam egy éjszakán át "pihenni", másnap kifogástalanul működött. Megnyugodtam. De ez egyre gyakrabban megtörtént, míg tegnap már sehogyan sem sikerült működésre bírnom. Fogtam magam, és elkezdtem megtisztítani a csatlakozópontokat, HDD, Ram, ezek után már nem csak egyet sípolt, hanem "- - - -" szerűen. "jesszusom, még jobban elrontottam" gondoltam magamban, de aztán észrevettem hogy a ramokat rosszul raktam vissza, megigazítottam és már megint csak egyet sípol. Ez minek a jele lehet? Processzor? Alaplap? Videokártya?
Kérlek segítsetek, Hardverguruk. Előre is köszönöm.