Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
dbala #55468 Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. A gépem nem indul el csak csökkentett módban. Mikor bekapcsolom elkezd csíkozódni, lásd majd a képeken. Normál módban tölti a windows majd fekete képerőnyő és kikapcsol a monitorom készenléti üzemmódba. Csökkentett módban is csíkos és 640*480-ról nem lehet megváltoztatni a felbontást pedig széles képernyős monitorom van. A boot is csíikos. Kivettem a vga kártyát majd visszatettem, kiporszívóztam az egész gépet, mert először arra gondoltam, hogy valami érintkezési hiba lehet. De már 20 bekapcsolás után is ezt csinálja.
Vírus elvileg nincs rajta a héten volt nod, spybot, adaware futtatva. A nod egyébként állandóan működik.
Asus p5kc
2*1gb geil memória
geforce 7600gs vga kártya
A gép több éve tökéletesen megy. Tegnap csinálta először de akkor még csökkentett módban nem volt csík majd újraindítás után jó lett. Ma újra ez lett vele de már csökkentett módban is rossz.