Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
cookelair #55209 Üdvözlet mindenkinek!
Én is azokhoz tartozok, akik többszöri próbálkozás után sem jutottak eredményre egy hiba megoldása során. Ha valaki tudna valami érdemleges dolgot, akkor azt megkösszönném, hátha...
Megpróbálom részletesen leírni:
adott három meghajtó:
-egy Samsung sw 252 CD író
-egy LG HL-DT-ST gdr8161b DVD ROM,
-illetve egy Pioneer DVR-110D író.
Ezekből a samsung és az lg van berakva. Táp, kábaelezés rendben, a rendszer is felismeri mindkettőt. Az lg-vel viszont kondok adódtak (tálcatörés :D) és azt ki kellene cserélnem a pionnerra.
Ahogy lenni szokott kivenni a régit, berakni az újat, biosban beállítani, ha "szükséges".
A gond ott kezdődik, hogy egyáltalán nem ismeri fel a bios, akárhogy szenvedtem vele, csak külön-külön hajlandó elfogadni őket. Eredetileg semmit nem is állítottam át, csak miután nem akarta az igazságot.
Mindkettő az ide2-n van és masternek a pioneert állította be auto üzemmódban, slavnek viszont semmit, pedig az is autora van..
Ha valaki találkozott ilyennel és tud is valami reménysugarat mutatni, akkor azt megköszönném :)
Üdv