64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Athem #55244 Sziasztok!
Gigabyte GA-MA770T-UD3 alaplapom van olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy milyen módon lehet a main biost vissza állítani az eredeti állapotra? Mert az F8-as bios Update után elég furán post-ol a gép,de megy csak érdekes dolgokat csinál.(pl. a jobb oldalon levő grafikus ábrák meg se jelennek sem pedig az Awaward bios jelzés) -
#55243 eszközkezelőbe kikeresed, és ott megtudod neki kézzel keresni hogy hol keresse a drivert, megadod neki ahol a dll-ek vannak és vársz -
#55242 gyerekek olyan drivert, amibe csak néhány dll van és egy .oem fájl van azt hogy telepítsem? egy SA3114-es raid vezérlőhőz kéne... -
#55241 E8xx (kétmagosak), vagy Q94xx. 1156hoz nem csak alaplap de ramcsere is szükségeltetik. -
#55240 Hú, ezt meg kell néznem. Amint hazaértem, megmondom. -
#55239 mlyen alaplap? -
#55238 Köszönöm, csak nem igazán tudom értelmezni. Nem vagyok szakember. Az akkor már világos, hogy alaplapcsere nélkül nem fog menni.
Esetleg tudsz ajánlani egy olyan procit, ami megy a mostani foglaltba (E7xxxx), de nagyobb cache, órajel és magasabb FSB-vel bír?
-
Noodlee #55237 7300 2007-es széria 775 -ös tokozással, míg az i3 560 1156-os tokozású.
i3 560 fényévekkel izmosabb proci.
-
Noodlee #55236 Itt láthatod azt infókat. -
#55235 Az lenne a kérdésem, hogy ez mennyivel erősebb egy Core 2 Duo 7300 vagy 7500-ös procinál, ha egy olyan alkalmazás támogatása a fontos, ami erősen CPU és nem VGA limitált és nem nagyon képes a több magot kihasználni.
Nagyon sok magos procit nem akarok venni.
Ez belemehet ugyanabba az alaplap foglalaba, mint a Core 2 E7xxxx család tagjai?
Előre is köszi a segíséget. -
Cat 02 #55234 Ha public wifi, lehet, hogy túlterhelt. -
#55233 konstans adja a wifi jelet (méghozzá erős jelet) de sokszor nem csatlakozik rá. állapot: nincs kapcsolat vagy korlátozott. viszont van amikor sikerül csatlakozni. -
#55232 mac filterrel sincs olyan h néha csatlakozik néha nem :D vagy egyezik a mac vagy nem -
#55231 néha csatlakozik rá és néha nem?
nem világos amit írsz :)
ha még egyszer sem sikerült rá csatlakozni, akkor lehet hogy mac filtert használ az emberke akié a router és ezért nem védi le jelszóval a jelet -
USAMEN POWER #55230 Az írónak sincs sok értelme, nem szoktam írni. USB -zek. -
USAMEN POWER #55229 Am meg nem szart vettem. 16x DVD, 52x CD olvasási sebesség és Sata 3.0 -
#55228 és annak mi értelme? :D ~5ért meg veszel egy írót -
#55227 hali!
az a problémám hogy van 1 wifi jel ami nincs levédve, jelerősség "kiváló"...
de nem csatlakozik rá, néha jó-néha nem... "hálózati cím lekérése" itt megáll az egész folyamat...mi a gondja ilyenkor?
amúgy laptop beépített wifijével akarom fogni, nincs semmi program csak az INTEL(R) PROSet/Wireless -
USAMEN POWER #55226 Az csak olvas, és nem tud írni. -
#55225 DVD Rom? grat remélem tudod mi az a Rom :D -
USAMEN POWER #55224 Aha. Én pár napja rendeltem egy paraszt LG DVD Romot az új gépembe. :D 3 rongy volt.
Érdekes amúgy a dolog mindenképp. -
#55223 ez nem megfesti, hanem speckó lájtszkrájb cd/dvd kell hozzá, megírod a cd-t, megtervezed a cd mintáját a programban, berakod fordítva a cd-t, és ráírja lézerrel. ipon-on is lehet kapni csomó ilyen írót, nekem is onnan van.
-
USAMEN POWER #55222 Még valami.
Tudja valaki hol lehet ilyen házat kapni ? Sehol nem találok.
ASUS ARES CG6155 > Ez a neve eredetileg, és elvileg az Asus komplett gamer pcként árulja / árulta.
Link. Hát kár érte, a viskó odabasz. -
USAMEN POWER #55221 Hol lehet ilyet kapni, vagy mi ez ? :D Megfesti a cd-t..
Nem mintha nagyon cd -ket akarnék festeni, nálam a cd / dvd kezd egyre kevésbé használatos lenni, de érdekesnek véltem a dolgot. :) -
#55220 Oks -
#55219 köszi,de így nem is kínlódok vele inkább, mert a kormánynak is vége van xp-nél,(szintén modern technika). ha nagyon rá leszek állva veszek egy kormányt.addig meg marad élőben XD -
#55218 ha nagyon kell gameport, akkor 500ft-ért tudok neked adni egy gameport->usb átalakítót! -
#55217 nincsen sajnos.nagyon régi játékosról van szó 11 éves technika :D
csak a gameport miatt akartam valahogy életre kelteni -
#55216 vista nincs hozzá? -
#55215 meg lehet próbálni, de ha nincs hozzá driver akkor több mint valszínű h nem fog működni -
#55214 van esetleg valami esély arra ,hogy win7-en beüzemeljek egy olyan hangkártyát aminek a támogatottsága xp-nél véget ér? -
#55213 vettem használtan egy ugyanolyan alaplapot mint amilyenem volt
srác rendes volt, mondta, hogy ha nem megy vele a gépem akkor visszaveszi
de műkszik minden faszán, szóval a lap volt a hunyó
thx a helpet mindenkinek -
cookelair #55212 Igaz, ezt kifelejtettem, de azzal kezdtem az egészet ez egyik jumpert masterre, másikat slave-re...
Utána fogok még jobban olvasni, nincs-e valami gond kompatibilitás terén vagy más jellegű a baki, netán bios frissítés megoldaná. Még beszerzek másik írót is és úgyis kipróbálom.
Remény döglik meg utoljára.
Köszi a segítséget :) -
#55211 Az egyiket állítsd masterre a másikat slavre a meghajtó hátán található jumper segítségével. Rá van rajzolva melyiket hová kell tenni -
#55210 ne auto-val szenvedj. jumperold az egyiket masterre, a másikat slave-re aztán kész. -
cookelair #55209 Üdvözlet mindenkinek!
Én is azokhoz tartozok, akik többszöri próbálkozás után sem jutottak eredményre egy hiba megoldása során. Ha valaki tudna valami érdemleges dolgot, akkor azt megkösszönném, hátha...
Megpróbálom részletesen leírni:
adott három meghajtó:
-egy Samsung sw 252 CD író
-egy LG HL-DT-ST gdr8161b DVD ROM,
-illetve egy Pioneer DVR-110D író.
Ezekből a samsung és az lg van berakva. Táp, kábaelezés rendben, a rendszer is felismeri mindkettőt. Az lg-vel viszont kondok adódtak (tálcatörés :D) és azt ki kellene cserélnem a pionnerra.
Ahogy lenni szokott kivenni a régit, berakni az újat, biosban beállítani, ha "szükséges".
A gond ott kezdődik, hogy egyáltalán nem ismeri fel a bios, akárhogy szenvedtem vele, csak külön-külön hajlandó elfogadni őket. Eredetileg semmit nem is állítottam át, csak miután nem akarta az igazságot.
Mindkettő az ide2-n van és masternek a pioneert állította be auto üzemmódban, slavnek viszont semmit, pedig az is autora van..
Ha valaki találkozott ilyennel és tud is valami reménysugarat mutatni, akkor azt megköszönném :)
Üdv -
#55208 Processzor hibánál nem sípol -
#55207 A proci tápját is rádugtad? 4 pines csatlakozó? -
#55206 kitudja... :D -
#55205 nyilván... egyrészt máshogy rá sem lehet dugni, másrészt alaplapi led világít, a cpu cooler beindul ami az alaplapra van dugva (onnan kapja az áramot)