Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • bazza
    Tiszteletem!
    Lenne egy bizonyos probléma a gépemmel: random időközönként hangosan felzúg, elsötétedik a képernyő. Ilyenkor újra kell indítani. Általában videó lejátszás közben, vagy játék közben történik. Mikor hang is megy, miután elsötétedik a kép még megy a hang egy darabig, majd "drrrrrrr"...

Mértem a hőmérsékleteket, de semminek sem ment kritikusan magasra. vga is max 65 körüli szokott lenni, de mikor kifegy van hogy csak 35-36 fokos.

Stresszeltem már a VGA-t, a cpu-t, a ramokat is teszteltem és semmi gond nem volt. Semmi sincs tuningolva, még a ramokat sem hajtom a "megengedett" tuningolt időzítésen.

Mi okozhatja ezt? Van valamilyen módszer amivel megállapítható, hogy mi okozza?

Konfigom:
    GIGABYTE EP35C-DS3R s775| Core2 E8400 | 4 GB Geil Ultra 800Mhz | Sapphire ATI Radeon 4850 512MB Vapor-X | 460W Coolermaster | Samsung 2233BW - Windows7 Ultimate 64bit

Másik, ettől lehet, hogy független probléma: A gép néha csak 2-3 nekifutásra hajlandó elindulni. Windows7 betöltőképernyő, majd mikor jönne a bejelentkező képernyő, csak feketeség... csak az újraindítás segít. 2-3 alkalomra már elindul rendesen. A fejemben pedig csupa ????? (win7 újratelepítése nem segített)