Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • moralosan
    Jó reggelt mindenkinek, hozzáértésetekre van szükségem :).

Először leírnám a problémát, aztán az előzményét:
    Bekapcsolom a gépet, az alaplaphoz csatlakoztatott hardverek kapják az áramot, pl. videokártyán pörög a ventilátor, az alaplapon is világít a zöld led, viszont a gép többi részébe egyszerűen nem jut az áram. Értsd: nem világít a bekapcsológombokban led, az első usb-bemenetekre rádugott mp3 nem kap egyáltalán áramot, a dvd író se reagál semmire, nem lehet egyszerűen kivenni a dvd-t. A monitor se reagál semmit, mintha nem is lenne bedugva a videokártyába.

Mikor kezdődött: vettem egy új hdd-t, ami satás. Mikor átdugtam egyből jött ez a probléma, de ekkor megnéztem a régivel is, és ugyanezt csinálta.

Valószínűleg nincs rohadt nagy probléma, csak én nem értek nagyon az ilyenekez, gondolom kihúzhattam valamit véletlenül, csak nem tudom mit.

Plíz help :).